Hugh Dawnay Test hos DPA

06-08-2013 13:39

Den berømte ‘Hugh Dawnay Polo Gymkhana’, også kendt som Hugh Dawnay Testen afholdes hos Danish polo Association (DPA) og der er adgang for alle

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Denne anerkendte test blev udtænkt af den afdøde Hugh Dawnay, som anses af mange for at være den mest legendariske af alle polotrænere, og testen er meget nyttigt, da den er designet til at tilskynde spillerne til at tro på træning, seriøsitet og finpudsning af deres færdigheder helt fra start. Spillerne sættes i en individuel og presset situation, som giver dem selvtillid til at træde til i en kamp, i stedet for at overlade bolden til mere erfarne og succesfulde holdkammerater.

Testen kræver nøjagtig taktik, noget der har vist sig at være utrolig nyttigt for spillere på alle niveauer.

DPA vil køre eventet i grupper med nogen individuel undervisning, efterfulgt af praksis, og dette vil blive endeligt blive efterfulgt af testene. Hver spiller får tre forsøg til at klare en bane, hvor der tages tid på hvert forsøg og den bedste tid går videre i konkurrencen. Der vil være rosetter til alle deltagere og en præmie til vinderen samt placeringer ned til sjettepladsen.

DPA tror dette ville være en nyttig øvelse for alle spillere og opfordrer derfor alle til at deltage. Glem ikke, at sæsonen kun har yderligere 6 eller 7 weekender tilbage, så lad os forsøge at få så meget polo i som muligt...

Der er kun et begrænset antal pladser, så det er en god idé at melde sig til hurtigt muligt. Sidste tilmeldingsfrist er i dag tirsdag den 6. august.

Se her for tilmelding og yderligere info.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen