Kom til afslutning af 35-dages prøven i Tørring

24-11-2021 12:07
Avl

På søndag er der afslutning af de unge hingstes 35-dages prøve på Tørring Ridecenter, og det er din chance for at se den unge hingsteårgang samlet og oven i købet under rytter og på en søndag

Copyright Ridehesten.com
Springhingsten Zodiac-D ved indsyningen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når de unge hingstes 35-dages prøveforløb på Tørring Ridecenter under ledelse af berider Torben Frandsen kommer til sin afslutning på søndag den 28. november 2021, så bliver det med deltagelse et rekordstort antal hingste.

12 springbetonede og 21 dressurbetonede hingste er tilmeldt den afsluttende prøve, som er åben for publikum. Ved prøven vil hingstene blive fremvist af hingstenes daglige ryttere, beriderne Jeppe Houmann, Thomas Kolborg og Pia Thomsen, lige som de vil blive redet af testrytterne, berider Allan Bilgrav i springning og berider Allan Grøn i dressur.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en helt oplagt mulighed for avlere og andre interesserede for at se den unge hingsteårgang samlet, inden de fleste af dem forhåbentligt møder til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i uge 10/2022.

Cafeteriet et åbent, og det gælder både med morgenmad fra kl. 08.30 og frokost fra kl. 11.15 til 14.00. Til frokost tilbyder cafeteriet en juleinspireret buffet med lækkerier som julekrydret flæskesteg med julehvidkål, tarteletter, ris a la mande, julemandens cheesecake og meget mere. Se pris nedenfor i kataloget, hvor du også vinder en komplet tidsplan, dommerliste mv.

Kataloget til afslutningsprøven.

Copyright Ridehesten.com
Dressurhingsten For Real ved indsyningen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald