Husk det er gratis!

06-05-2015 08:30

Britt Carlsen

Det er helt usædvanligt, at der er gratis adgang til et internationalt stævne, men det ikke desto mindre tilfældet, når JBK Horse Festival åbner porten til Odense Dyrskueplads de kommende to uger

Copyright Ridehesten.com

Nu er det lige før det går løs på Odense Dyrskueplads. Alle sejl er sat til for at gøre de kommende to ugers internationale stævner til en oplevelse for alle. JBK Horse Festival Odense sponsored by ECCO har besluttet, at det er helt gratis at få adgang til stævnepladsen, både den kommende weekend og i næste uge, hvor det internationale springstævne med Nations Cup bliver udvidet med et internationalt dressurstævne. 

Stævnepladsen bliver opbygget på en sådan måde, at vip-teltet deler stævnepladsen i en dressurarena "Helgstrand Arena" og en springarena "Stutteri Ask Arena" med tilhørende opvarmningsbaner. Ved begge opvisningsbaner bliver der opsat tribunder, som man kan købe sig adgang til for 50 kr. pr. dag pr. arena. Der vil dog være masser af plads ved barrieren rundt om begge baner, så man ikke nødvendigvis skal købe siddeplads. Det er også først ved stævnet fra den 15. - 17. maj, at der opkræves gebyr for en tribuneplads.

Det er også fortsat muligt at købe en plads i vip-logen de kommende dage. Ved stævnet fra den 7. -10. maj er vip-logen åben for ryttere og gæster til en reduceret pris. Pladsen inde i vip-logen, som er et stort telt med glasruder i siden, byder på læ, tørvejr og hygge, med et godt udsyn over banen. Der er gratis drikkevare, men det er først fra næste uge, at der serveres mad i vip-logen. Du kan finde priser og flere informationer her.

Så husk: Det er gratis at komme ind til det interntionale stævne i Odense - JBK Horse Festival ønsker alle meget velkomne, og arrangørerne håber på to fantastiske uger med super stemning og god sport. Se en tegning over stævnepladsen ved at klikke på filen i denne nyhed.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen