Husker du… DM 1987?

19-11-2013 07:23

I 1987 blev DM i springning afholdt hos Viborg Rideklub og blev vundet af den 24-årige nordjyde Bjørn Ikast

Copyright Ridehesten.com
Bjørn Ikast og Blue Water Southern Cross.

Mesterskaber vækker minder, fordi de står som højdepunkter hen over stævnesæsonen. I dag dukkede et sådan mindeværdigt billede op af en tidligere danmarksmester i springning, på dagens tur gennem Ridehestens store fotoarkiv.

Viborg Rideklub lagde baner til DM i springning i 1987, som blev et spændende og tæt mesterskab. Vinderen blev den 24 år gamle nordjyde Bjørn Ikast på den 181 cm høje Blue Water Southern Cross, mens andenpladsen blev indtaget af Søren Knudsen på en hest, han kun havde redet i mindre end en uge, Millstreet Diamond. På tredjepladsen kom Lone Kroman på Cloudy.

Den unge danmarksmester lod ikke sejren stige ham til hovedet, som man kunne læse af hans udtalelse til Hippologisk Tidsskrift oktobernummer 1987: - Den eneste måde vi kan blive bedre, er ved at blive sat på større opgaver. Du tror at du er så god, men det er du virkelig ikke.

Husker du Bjørn Ikast på Blue Water Southern Cross eller var du til stede ved DM i 1987, så del dine oplevelser på Ridehesten.com under Nostalgiske Fotos, hvor du også kan finde mange andre nostalgiske perler.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen