Hvorfor du ikke når dine resultater

05-02-2021 08:08

Anja Nielsen

Det er lidt en hård nyser at starte ud med, I know. Men, vi skal jo tage den. Ingen af os kan komme udenom, at have sat os et mål og så aldrig nået dét mål

Copyright Ridehesten.com
Når du gør op med din fortid, vil din fremtid blive fyldt med succes.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det der sker efterfølgende, er lavere selvtillid og selvværd, fordi du ikke opnåede det du havde sat dig for. 

Du har ikke holdt en aftale med dig selv, for du satte dig jo et mål, men nåede det ikke. 

Men, det hele er et mønster. 

Alt hvad vi nogensinde gør og har gjort, er via et mønster. Der findes mønstre for ALT vi gør. 

Et af de mønstre der gør, at du ikke når de mål du sætter dig, er at du ikke har fået gjort op med hvem du var. Når jeg skriver var, så er det fordi du ikke skal den vej mere, lige med undtagelse af én eneste gang. – den sidste gang, hvor du kortlægger dit liv, dine mønstre og hvorfor du har handlet som du har. 

Det hele handler nemlig om at få kigget på, hvorfor du stopper dig selv i fremgang og hvilken identitet du har taget på dig, siden du var helt lille. 

Det er noget af det absolut vigtigste du skal kigge på i et coaching-forløb, er din gamle identitet. Når dén er kortlagt, skal du have skabt en ny. En ny og endnu bedre version af dig, som ikke har de samme begrænsende overbevisninger, som den gamle havde. 

Hvis du spørger mig, må du aldrig negligere vigtigheden af dette punkt. Find dig en coach, som har styr på rækkefølgen, så du ikke bare bliver motiveret, ment rent faktisk også tør gennemføre de mål du sætter dig. 

Ofte, når vi har været ved coach, så er vi super motiveret i 3-4 dage efter, men så falder intensiteten. Det gør den, fordi din gamle identitet spænder ned for din udvikling. Den sænker energien og lysten gradvist, så du til sidst ender i samme spor, som inden du talte med din coach. Han eller hun kan, hvis vedkommende er dygtig, motivere rxxxx ud af bukserne på dig. Men i den mellemliggende tid hvor du er alene, der holder du ikke kadencen, hvis du ikke har brændt broen til din gamle begrænsende overbevisninger. I promise you.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det du kan gøre, hvis du ikke har en coach lige nu, det er at lave øvelsen selv. Den er selvfølgelig mere powerfuld hvis du laver den med din coach, men du kan sagtens danne dig en ide om, hvad det handler om, ved at gøre følgende: 

Kig på hvem du søgte mest opmærksomhed fra som lille. Var det mor eller far?

Hvordan skulle du være, for at blive elsket af ham eller hende?

De ord du får ud af denne træning skal du kigge nøje på, for dér har du svaret. Du lever nemlig, med ret stor sandsynlighed, på samme måde i dag. Kærlighed er den stærkeste våben vi har og derfor noget vi søger hver eneste dag. Gør vi ikke op med vores overlevelsesstrategi fra vores barndom, vil den selvsamme strategi give os problemer når vi bliver voksne. Hvorfor? Fordi vi kun tror vi kan og må være den type, som det krævede vi var, for at få mors eller fars accept. 

Men, du er sååå meget mere end det. Du er det hele. Du er også hende der må råbe, fejle, være uenig, osv. Mange af mine klienter har samme mønster i deres begrænsende overbevisninger. De er perfektionistiske og kontrolfreaks. Derfor når de ikke deres mål. Men, i samme øjeblik at vi har ridset den gamle cd, og puttet en ny identitet ind i kroppen, så skal du se resultater. De lever pludselig i et grænseløst land, hvor alt er muligt!

Så, skynd dig at få kigget din gamle identitet efter i sømmene. Der er selvfølgelig flere ting der skal ses på og kalibreres. Men, hovedingrediensen er at få gjort op med den du var og få installeret noget nyt software. 

Held og lykke. 

Kh Anja

Powermind Academy

Følg mig på Facebook her, find min hjemmeside her eller min Instagram her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen