I lørdagens gallashow blev drømme gjort til virkelighed

07-03-2015 23:40

Anne-Sofie Schou Munk

I Lørdagens program af gallashowet, blev flere markante personligheder med tilknytning til DV, hædret for deres indsats på konkurrencebanerne, og i forbundet.  En drøm der bliver til virkelighed er det vel for os alle, at få anerkendelse for en indsats i noget man har stor passion for

Efter yndefulde Alizée på Mistral uden trense og sadel, Prinsessen på Ærten, Snehvide og de 7 små dværge,  Daniel Bachmann og Allan Grøn fra Blue Hors med  Zack og Zick Flower, uddeltes aftenens første pris, MCH prisen, til Jan Petersen, som vist var lidt overrasket over at æren tilfaldt ham selv.

Hendes Kgl. højhed prinsesse Benediktes vandrepræmie, blev uddelt lige efter, den gik til Lone Bang Larsen og Fitou L, der har gjort sig særligt bemærkede med deres præstationer og fine resultater i dressur i 2014.

Pignon viste igen frihedsdressur som kunne gøre enhver amatør horsemanship-udøver grøn af misundelse, dog ville de unge heste, teenagerne på 1 ½ -2 ½ år, heller ikke i dag blive liggende da Pignon krævede det, men det lod bare til at more publikum.

I Falcks S1-springning  blev det IGEN  familien Cassøe der var i front, i form af Daniel Cassøe på Kia V. 2. Kasper H. Hansen på Heartbeat.  3’er blev Søren Møller Nielsen på Ci Ci Senjor Ask.

Efter springningen kom den 22 årige Blue Hors Don Schufro ind i arenaen for at modtage fortjenstmedaljen i guld, Dansk Varmblods nok mest betydningsfulde avlshingst. Don Schufro viste ikke mange tegn på sine 22 somre, og var stadig fyldt med energi og narrestreger.

Lørdag aftens gallashow, blev om muligt lige så succesfuldt afviklet, som gårsdagen show, krydret med priserne til alle de værdige modtagere.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen