I morgen lyder startskuddet ved Gråsten Rideklubs landsstævne

19-05-2022 14:12

Christine Krogh Frausing
Skribent

I morgen slår Graasten Rideklub dørene op for et landsstævne i dressur for ponyer, hvor rytterne kan se frem til flotte ærespræmier, og publikum kan se frem til masser af god ridning

Copyright Ridehesten.com
Ingeborg Elizabeth Schou og Popsters General Jack stiller blandt andet til start ved stævnet. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Graasten Rideklub i morgen skyder deres landsstævne for ponydressur igang, er det kat. 3 ponyerne der lægger ud i en LA3, hvorefter der skal rides PRI og PRT for alle ponykategorier. 

– Vi har altid prioriteret at have klasser for kat. 3 ponyerne, det det sommetider ses, at det er dem der bliver valgt fra ved landsstævner, hvis der er et presset program. Vi synes det er vigtigt at de skal få lov at komme ud og starte, da deres ryttere forhåbentligt er de kommende stjerner, forklarer stævneansvarlig, Randi Bünger Christensen.

Copyright Ridehesten.com
Randi Bünger Christensen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Stævneledelsen håber at kunne afvikle weekenden i en god sportslig ånd, hvor kammeratskab er i højsæde, og hvor alle tager hjem med en god oplevelse i bagagen. Derudover kan rytterne se frem til en masse flotte ærespræmier, da det er lykkes klubben at få sponsoreret ærespræmier til alle placerede, og ikke kun de 3 først placerede.

Ved stævnet er det muligt at få stillet shoppetrangen, da Horseworld Rideudstyr stiller op med en stand, hvor det er muligt at købe diverse rideudstyr. Horseworld Rideudstyr er ligeledes et af stævnets sponsorer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag kan publikum se frem til at se PRM, hvor der er 12 tilmeldte 2'er ponyer, og 32 tilmeldte 1'er ponyer. Klubben havde håbet på en smule flere tilmeldinger, men med et ponydressur landsstævne i forgående weekend, var de godt klar over at det måske blev knap så mange som håbet.

– Vi havde krydset fingre for en smule flere tilmeldinger, men vi er sikre på det bliver et fantastisk stævne alligevel. Sidder man derude og fortryder man ikke meldte til, kan det stadig lade sig gøre, i det omfang vores dommerkapacitet kan holde til det, fortæller Randi.

Graasten Rideklub vil tage alle interesserede der ikke har mulighed for at møde op, med til stævnet igennem deres Instagram, der hedder @graastenrideklub. 

Se start- og resultatlister her. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing