Ikast Rideklub vandt Nord-Vestbox Cup

21-11-2011 09:47

Signe Wiese

Det blev holdet fra Ikast Rideklub, der sejrede i dette års finale i Nord-Vestbox Cup ved weekendens landsstævne i Middelfart

Nord-Vestbox Cup er en landsdækkende holdspringturnering for ponyer, der afvikles ved udvalgte landsstævner over tre kvalifikationsrunder og en finale. Vinderholdet fra Ikast blev udgjort af: Stephanie Vollquartz/Casco, Simone Lykke Hansen/Wee Cruise, Nicklas Hornsleth Mathiasen/Matador og Christoffer Fisker Balsgaard/Nino Du Buhot. Holdet vandt med ialt nul fejl i en samlet tid på 83,51 sekunder. 2. pladsen i cuppen blev indtaget af Hold nr. 1 fra Capacity Showjumping Center, der bestod af: Benedikte Rie Truelsen/Mr. Limbo (Littel Neddy), Anne Kristine Rie Truelsen/Flashy Gold Finch, Cecilie Nathalie Schack Lord/ Hello Happiness og Simone Bardrum/O'leary's Jet. Også rytterne fra CSC formåede at ride med sammenlagt 0 fejl, men i en tid, der var en anelse langsommere, nemlig 87,88 sekunder. Udover de to placerede hold deltog også endnu et hold fra Capacity Showjumping Center, et hold fra Hillerød Sportsrideklub, og et hold fra Nordsjællands Sportsrideklub. Søndagens øvrige resultater kan ses via link til højre.