Ikke kun for avlere – også ryttere

02-03-2023 06:28

Trine Askjær-Jørgensen

Som medlemsblad for Dansk Varmblod er mange måske tilbøjelige til at tænke, at magasinet Ridehesten kun er for avlere, men det er helt forkert. Hver eneste måned gør vi i redaktionen os umage for at skabe masser af brugbart og lærerigt læsestof for alle – også ryttere

Magasinet Ridehesten Hippologisk i Avl og Sport er medlemsblad for Dansk Varmblod og har været det helt tilbage fra magasinets start i 1995.

Som medlemsblad for avlsforbundet er Ridehesten selvsagt fast inventar i utallige avlerhjem landet over. Derfor er mange måske tilbøjelige til at tænke, at vores magasin nærmest alene består af avlsfagligt stof – men det kunne ikke være mere forkert.

Selvfølgelig udgør avl en del af bladet, men vi hos Ridehestens redaktion gør os umage for hver eneste måned at skabe lærerigt og brugbart læsestof for mange andre – det gælder især ryttere!

Af den grund kan du altid finde faglige artikler, som enhver hesteejer og/eller rytter kan drage fordel af i hverdagen med hesten. Træningsartikler er også noget af det, vi lægger stor vægt på. Eksempler på nogle af de seneste artikler kunne være:

  • Dressurtræningsserie: Lær fra UVM-vinder Victoria Vallentin (januar, februar og marts 2023)
  • Mavesår hos heste – noget rigtig mange ryttere må forholde sig til (marts 2023)
  • Svensk barfodsstudie: Hvorfor får barfodede rideheste færre skader? (marts 2023)
  • Ibrugtagning af den unge hest: Forskning taler for tidlig start (februar 2023)
  • Muskeludfordringer hos heste: Vær opmærksom på din sportshest (december 2022)
  • Sår: Sådan skal du behandle alt efter område og omfang (december 2022)
  • Springtræningsserie med Thomas Sandgaard: Fra opvarmning til bane (okt, nov og dec 2022)

På vores webshop kan du altid finde de seneste otte magasiner, hvor de ovennævnte artikler blandt andet er at finde, men du kan selvfølgelig også tegne abonnementer af forskellige varigheder – fysiske som digitale – så du får magasinet leveret hver måned og dermed kan holde dig opdateret på den seneste viden om heste samt få masser af konkrete redskaber og øvelser til din hest.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen