Imponerende 4-års hold

15-10-2013 16:56

JBK  Holdet af 4-årige heste i Dansk Ride Forbunds championat var særdeles imponerende med høj, høj kvalitet. Vinder blev ikke uventet avlshingsten Sezuan

12 af de 4-årige heste har i dag kvalificeret sig direkte til torsdagens finale, og fra trøstfinalen kommer endnu fire heste til finalen,.

Dagens vinder blev avlshingsten Sezuan e. Blue Hors Zach redet af Andreas Helgstrand. Hingsten bevæger sig med aktion, takt og smidighed så det er en fornøjelse og dommerne honorerede også deres ridt med tre 10-taller for trav, galop og kapacitet. Med en drømmescore på 9,86 vandt de klassen foran landsholdsrytter Anna Kasprzak, der i Fürst Romancier sønnen Fürstenstein ser ud til at have fået en hest der passer hende perfekt, ridelig og med tre særdeles gode grundgangarter var de ene om rigtig at presse Helgstrand med en score på 9,6.

Lotte Skjærbæk fremviste hingsten Adrenalin Firfod e. Skovens Rafæl - en pragtfuld, samarbejdsvillig unghest, som scorede 9 for ridelighed i kombination med tre taktrene gangarter. Blue Hors Zack har sat sit umiskendelig præg på klassen og på nuværende har fire afkom kvalificeret til finalen. Zagander e. Blue Hors Zack redet af Emma Ahlberg kom ind oå 4. pladsen med 8,9 pointssamme sun som avlshingsten Eclectisch e. Zenon redet af Thomas Sigtenbjerggaard.

Se resultatet af klassen her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen