Informationsmøder i Odense

29-01-2024 10:12

I forbindelse med Scandinavia Jumping Tour i Odense i uge 7 afholdes der infomøder med landstræner Bo K. Møller og Ulrik Kjær for de unge springryttere, deres trænere, forældre og  andre interesserede

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

I uge 7 afholdes der stævne i Odense Congress Center, og i den forbindelse holder landstrænerteamet i springning informationsmøde. Her vil landstrænere Bo K. Møller og Ulrik Kjær sammen med med eliteafdelingen præsentere sportsplanerne for 2023 og fremlægge vigtige datoer for stævner i løbet af det kommende år. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og tage en generel snak med landstrænerne.

Der afholdes 2 informationsmøder

  • Pony- og childrenryttere: mandag den 11. februar 2023
  • Junior-, ung- og U25-ryttere: fredag den 16. februar 2023

Krav, muligheder og nye tiltag
Elitesportschef Annette Mosegaard glæder sig til at møde de mange unge ryttere og fortæller om møderne

– Vi vil gerne give en bred orientering om, hvad det betyder at være på et landshold, hvilke nye tiltag vi har iværksat og planerne for det kommende år.  Det er en måde hvorpå både nuværende og potentielt kommende bruttogrupperytterne kan få informationer om krav, muligheder og ikke mindst de sidste nye tiltag. Vi glæder os til at se rigtigt mange - både ryttere, forældre, trænere og andre interesserede.

Læs mere hos Dansk Ride Forbund her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen