Ingen mellemrunde for 6-års dressurheste

21-09-2023 06:48

Trine Askjær-Jørgensen

Ganske usædvanligt er mellemrunden i Pavo og DRF's championater for unge dressurheste, som finder sted i den kommende weekend, aflyst for de 6-årige heste. Læs her hvorfor

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den kommende weekend afvikles mellemrunden i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for unge dressurheste hos henholdsvis Grindsted Rideklub i vest og Heslegård Sportsrideklub i øst.

Her konkurrerer årgangens bedste heste i aldersgrupperne 4-, 5-, 6- og 7-års om pladser til championatsfinalerne, som finder sted på Blue Hors, Randbøl, i uge 41. Denne gang bliver mellemrunden dog uden 6-års hestene.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På tværs af de to stævner er der nemlig samlet set 17 tilmeldte i mellemrunden, men der er 18 finalepladser, hvilket betyder, at samtlige 17 deltagere står til at indløse en finalebillet. For at spare de unge heste er det derfor besluttet at aflyse mellemrunden.

Ryttere, der var tilmeldt 6-års klasserne i hhv. Grindsted Rideklub og hos Heslegård Sportsrideklub, bedes tage direkte kontakt til stævnearrangørerne for tilbagebetaling af indskud. Husk at oplyse kontooplysninger.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen