Internationale konkurrenceresultater i Hestedata

11-11-2019 12:21

Dansk Varmblods avlsmål er at lave heste med præstationsformåen i internationale dressur- eller springklasser. De internationale konkurrenceresultater findes frit tilgængelige i FEI’s database via www.data.fei.org - Men hvad nu, hvis de har skiftet navn, rytter og land undervejs?

Copyright Ridehesten.com
På billedet ser du MTM Apple - i Danmark hedder den Kong's Hokus Pokus og den er avlet af Hans Ley, Assens. Hoppen er en af de DV'ere, der havde et FEI nr. med sin danske rytter, inden den blev eksporteret, og der er derfor link til FEI fra hendes side på HesteData.

Det er ikke altid lige let at finde hestene i databasen, hvis man ikke kender deres FEI nr., da hestene ofte skifter navn eller får tilføjet sponsornavn.

Som noget nyt har SEGES nu etableret et direkte link fra Hestedatabasen til hestens internationale konkurrenceresultater i FEI’s database. Det gør det meget lettere at finde resultaterne på de danske heste.

Linket findes under ”Hestens DRF-resultater” og ”link til FEI data”. Linket er baseret på en overførsel af FEI numre fra DRF. Der gøres derfor opmærksom på, at der kan være heste med internationale resultater, som ikke har noget link i Hestedatabasen, hvis deres FEI nr. ikke er registreret hos DRF.

Husk, at alle medlemmer af Dansk Varmblod har gratis adgang til Hestedatabasen. Har du ikke allerede en adgangskode, så kontakt Dansk Varmblod, Susanne Hvid, på e-mail sh@varmblod.dk

/Dansk Varmblod.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen