Isabell Werth og Emilio nr. 3 i verdenen

02-12-2017 12:17

Verdensetteren Isabell Werth har nu to heste med i top tre på verdensranglisten, mens Danmark fortsat har syv dressurryttere med i top 50

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Emilio
Nyheden fortsætter efter annoncen

Forud for weekendens Saab Top 10, der afholdes under Sweden International Horse Show i Stockholm, hvor verdens 10 bedste ryttere skal dyste mod hinanden og om den store pengepræmie på 1,2 millioner danske kroner og en bil, rykker Isabell Werth og den 11-årige vallak Emilio e. Ehrenpreis/Cacir AA, som hun også deltager med ved Saab Top ti i weekenden, op som nr. tre i verdenen.

Isabell Werth har som bekendt tre heste med i top 10 på verdensranglisten, men det er første gang i seks år, en rytter har to heste med i top tre. Sidste gang var nemlig i 2009, hvor Werth lå placeret som nr. 1 med Satchmo og nr. 2 med Warum Nicht.

Sönke Rothenberger ligger stabilt lige bag Isabell Werth som nr. 2, mens amerikanske Laura Graves og Verdades, der ikke har konkurreret i fire måneder, må rykke ned på en fjerdeplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmarks dressurdarling, Cathrine Dufour holder sin femteplads. Anna Kasprzak beholder også sin plads som nr. 20. Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack ligger nr. 30, mens Anna Zibrandtsen, der også deltager på et Wildcard ved Saab top ti, rykker en enkelt plads op fra 32. til 31. pladsen.

Agnete Kirk Thinggaard rykker ned på verdensranglisten og må tage en 36.plads. Det samme sker for Anders Dahl, der går fra nr. 43 til nr. 44 og Rikke Svane går fra nr. 40 til nr. 49

Se den fulde verdensrangliste HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner