Isabell Werth overtager So Unique

18-02-2022 09:06

Annika Knudsen Lorentsen

Den Dansk Varmblodskårede 7-årige hingst So Unique er flyttet i stalden hos en af verdens bedste ryttere, tyske Isabell Werth. Dermed kan Helgstrand Dressage glæde sig over endnu et salg til en meget succesfuld stald

Copyright Ridehesten.com
Eva Möller og So Unique ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den billedskønne og yderst imponerende So Unique e. Sezuan/ Donnerhall lever til fulde op til sit navn med den succes, som han allerede har opnået. Dobbelt præmiehingst, materialprøvevinder, bundeschampionats-vinder, vinder af 4-års klassen til UVM. Det er bare nogle af de titler, den kun 7-årige Sezuan-søn har kunne tilføje til sit CV. Nu får verdens måske mest succesrige dressurrytter gennem tiden fornøjelsen af at videreuddanne denne karismatiske hest til forhåbentligt at indtage de store baner en dag.

– Jeg er utrolig glad og taknemlig for, at Madeleine har købt denne unikke hest til mig, var Isabell Werths egne ord, efter han kom hjem i stalden hos hende.

– Vi spottede hans potentiale som ganske ung, og han har bare gang på gang bevist sit værd. Blandt hans største sportslige bedrifter hører Bundeschampion som 3-års i Warendorf og vinder af 4-års klassen til UVM i Ermelo. To imponerende bedrifter i unghestesammenhæng. Vi har været utrolig glade for ham og kan igen takke Eva Möller for at have uddannet så exceptionel en hest. Nu glæder vi os til at se Isabell tage ham videre mod international dressur, fortæller en stolt Andreas Helgstrand.

Copyright Ridehesten.com
Eva Möller og So Unique ved UVM 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke længe siden, at Isabells sponsor, Madeleine Winter-Schulze, erhvervede Majestic Taongo e. Toto Jr./ Jazz hos Helgstrand, og nu kan Isabell så tilføje endnu en lovende unghest fra Helgstrand til sin stald, der i forvejen også tæller Sezuan-sønnen, Joshua.

So Unique er efter den tredobbelte ungheste-verdensmester under Dorothee Schneider, Sezuan og som nu er succesrig under Patrik Kittel i international Grand Prix. Morfader er en af tidens største avlslegender, Donnerhall.

So Unique er faldet rigtig godt til hos Isabell, som allerede er ved at lære ham godt at kende. Han var ejet i fællesskab af Stald Kleppenhus ved Cathrine Rasmussen og Helgstrand Dressage.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner