Jan Pedersen genvalgt som formand for WBFSH

18-10-2019 17:06
Avl

Ved World Breeding Federations for Sport Horses' årsmøde med generalforsamling, der i år finder sted i Saumur i Frankrig, er formanden for organisationen igennem 20 år, Jan Pedersen, netop blevet genvalgt som formand

Copyright Ridehesten.com
Jan Pedersen ved WBFSH's årsmøde i Saumur. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

Dansk Varmblods formand, Jan Pedersen, blev i 1999 valgt som formand for World Breeding Federations for Sport Horses på organisationens generalforsamling i Lion d'Angers.

Efter ti 2-årige valgperioder er Jan Pedersen i dag for 11. gang blevet valgt som formand (president) for WBFSH og går hermed ind i sit 21. år på formandsposten. Han kvitterede for valget med ordene: – Jeg takker for jeres tillid.

Ved årsmødet, hvor muligheden for et international avlsindeks for hingste har været det mest diskuterede emne, fortsætter generalforsamlingen lige nu. Det vil man kunne læse meget mere om i næste nummer af magasinet Ridehesten.com.

Det er netop blevet meddelt, at tid og sted for næste årsmøde er den 11. - 14. oktober 2020 i barokbyen Dresden i det østligste Tyskland, hvor man også finder de to tidligere statsstutterier Gestüt Moritzburg og Gestüt Graditz. Det er avlsforbundet DSP (Deutsche Sport Pferde), der vil være vært for mødet, og forbundet kender mange for Dorothee Schneiders internationale dressurhest Sammy Davies Jr.

Copyright Ridehesten.com
Der er et stort antal deltagere ved dette års generalforsamling i Saumur, hvor organisationens protektor HKH Prinsesse Benedikte også har været til stede. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

 

Læs også

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen