Jeg fandt min hest på Ridehesten.com

06-04-2013 07:46

Det fortæller Nathalie zu Sayn-Wittgenstein om sin dejlige DV-hoppe Klostervangs Romandiva

I sin stald på Berleburg i Tyskland har den danske dressurrytter, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, en række interessante og talentfulde dressurheste, der alle er Dansk Varmblod. De fleste af hestene er opdrættet på Berleburg af prinsessen og hendes mor, HKH Prinsesse Benedikte, men enkelte er indkøbt, heriblandt Grand Prix-hoppen Whitley e. Blue Hors Don Schufro / Lauries Crusador xx (opdr. Stutteri Drangsfeldt), som Nathalie erhvervede sig som føl, og den 6-årige vallak M & M's e. Michellino / Victory (opdr. Nils Dalsgaard Sørensen), der pryder stalden som en tro kopi af OL-hesten Mistral Højris.

En hest, der er svær at overse i Nathalies stald, er den billedsmukke, røde hoppe Klostervangs Romandiva e. Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro / Schwadroneur (opdr. Klostervang I/S), som kom til Berleburg sidste efterår. Det er en ualmindelig udryksfuld og højtstillet hoppe, som Nathlie er gået igang med at uddanne.

- I gætter ikke, hvor jeg har fundet den!, sagde Nathalie muntert, da stalden for nyligt var åben ifm. en pressekonference på slottet. - På Ridehesten.com!

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen