- Jeg glæder mig til DM med min bedste ven (video)

14-05-2021 07:06

I næste uge afholder Equitour DM i dressur for seniorer og her har Cathrine Dufour valgt at medbringe 18-årige Atterupgaards Cassidy. Det bliver deres niende danmarksmesterskab sammen og måske det sidste af slagsen

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Dette års danmarksmesterskab for seniorer nærmer sig med hastige skridt. I næste uge er Equitour nemlig vært for dette års mesterskaber for både para, U25 og senior-ryttere. Sidste år blev det til endnu en DM-sejr for Cathrine Dufour og Atturupgaars Cassidy e. Caprimonde E.H./Donnerhall (opdr. Atterupgaard), hvor sidstnævnte i år er fyldt 18. Det var rørende at overvære sidste år og mindst ligeså rørende for Cathrine, som efterfølgende måtte overgive sig og lade tårrene trille. 

Sådan bliver det meget vel også i år, for Cathrine har valgt at tage "the good old man" med igen, for at prøve at genvinde mesterskabet. Cassidy er i karrieres efterår og det betyder også at det muligvis bliver hans sidste DM.

Hør Cathrine fortælle om hvilken hest hun også tager med og hvilke tanker hun har gjort sig omkring DM og fremtiden med Cassidy.

Se de tilmeldte til DM i næste uge HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen