"Jeg øver mig hver eneste dag"

05-06-2013 06:53

Maja Golles

Danske Katrine Kraglund besluttede for tre år siden at rejse til Tyskland for at arbejde som dressurrytter, og det er en beslutning, hun sidenhen har glædet sig meget over. Hun bestrider på fjerde år en stilling hos Stall Schwierking, der er et succesfuldt stutteri og salgsstald

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kraglund og hendes Australian Shepherd James.

– Jeg er fuldtidsansat, og så har vi en deltidsrytter og en hestepasser, ellers er det familien selv, der gør alt arbejdet, fortæller Katrine Kraglund, der føler sig som en del af familien Schwierking.

Og der er nok at lave for den hesteglade familie, der har 130 heste på gården. De har fravalgt at drive EU-godkendt hingstestation, så anerkendte unghingste sælges som regel i forbindelse med kåring.

– Det er en fantastisk arbejdsplads med en super atmosfære. Jeg er fra begyndelsen blevet behandlet som et familiemedlem, og bliver spurgt og hørt omkring hingstevalg samt køb og salg af unge heste på lige fod med alle andre i familien, fortæller Katrine i magasinet Ridehestens juninummer.

Læs en rytterprofil af Katrine Kraglund, hvor hun fortæller om tilværelsen hos Stall Schwierking. Har du ikke abonnement på magasinet, så tegn det her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald