Josefine Sandgaard ny mester for kat. II-ponyer

17-07-2016 17:21

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

I dagens finaleklasse for kategori to ponyerne, var der 11 ekvipager tilbage, som skulle dyste om DRF-mesterskabet i springning - fire styks med dobbelte nulrunder fra de to tidligere afdelinger 

Anders Uve Sjøbek Hoeck og ponyen Flach Back som vandt både 1. og 2. afdeling af DM holdt ikke skansen og rev altså ned allerede på første forhindring, hvorefter han valgte at spare Flach Back og opgive.

Vinder af DRF-mesterskabet for kategori to ponyer i springning blev, som eneste fejlfri rytter gennem alle tre dage, Josefine Sandgaard Mørup på ponyen Kantje’s Valentijn i tiden 78,58 sekunder. Sølvmedaljen gik til Cecilie Kjær og ponyen Bassy der havde fire fejl med sig i finalen. Cecilie red sig ind på andenpladsen med nul fejl i både hovedrunden og omspringningen.

Emma Groot og Frederikke Langetoft kom begge ud med fire fejl og derfor blev det til en omspringning om bronzemedaljen. Emma Groot og Dream Fields red en flot runde og sikrede sig bronzemedaljen med fire fejl i omspringningen i tiden 30,94 sekunder, mens Frederikke Langetoft ligeledes endte med fire fejl i omspringningen og en tid på 32,92 sekunder.

Den ellers mest vindende to’er pony overhovedet i øjeblikket Flying Ronaldo og rytteren Maria Barnewitz Schou havde i finalen fire fejl med fra de tidligere runder. De blev i mesterskabets første to runder hhv. nr. ni første dag og nr. tre anden dag. Det blev desværre til yderligere fire fejl i finalerunden og dermed røg chancen for en medalje altså også. De endte på en samlet 8. plads.

Hør om guldmedaljetagerens næste mål her:

Se hele resultatlisten HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner