Jubilæum i Oksbøl Ride- og Køreklub

25-04-2024 17:54

Til juni kan Oksbøl Ride- og Køreklub fejre hele 3 gange jubilæum når rideklubben har 25-års jubilæum, berider Susanne Pedersen har 35-års jubilæum, samt berider og daglig leder Elva Skov har 50-års jubilæum

Copyright Ridehesten.com
Oksbøl Ride- og Køreklub kan snart fejre 25-års jubilæum. Her ses klubben til landsfinale i kvadrilleridning på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/ Maja Golles.

Det er ikke mange klubber, der kan prale af at have 3 gange jubilæum på samme tid, men det kan Oksbøl Ride- og Køreklub. 1. juni kan de nemlig fejre intet mindre end 25 år som rideklub samtidig med at deres berider Susanne Pedersen har 35-års jubilæum og Elva skov, der ligeledes er berider og daglig leder på stedet, har 50-års jubilæum. 

Copyright Ridehesten.com
Klubben favner bredt og holder mange aktiviteter for både store og små. Foto: Privat.

Oksbøl Ride- og Køreklub er en klub, med cirka 110 medlemmer fordelt på både børn og voksne, hvor sikkerhed og ridning på hestens præmisser er i højsæde, og derfor foregår alt undervisning også af uddannede beridere. Hos klubben er der plads til alle, der ønsker at lære at ride og omgås heste på en sikker og korrekt måde. Der undervises både i dressur, spring, terrænspring, jagtridning, voltige, kvadrilleridning, ponygames, ringridning, horsemanship, ryttermærker og integreret handicapridning for alle aldersgrupper, så det må siges at være en klub, der favner bredt.

Copyright Ridehesten.com
Sammenhold, fællesskab og sikkerhed er noget af det, klubben har i højsæde, når de lærer deres medlemmer at håndtere heste. Foto: Privat.

Ingen jubilæum uden fest. For at fejre klubbens 25-års jubilæum er der for klubbens nuværende og tidligere medlemmer arrangeret en dag fyldt med sjove aktiviteter, fællesspisning og fest. Her glæder klubben sig til at fejre deres 25-års succes som rideklub, hvor fællesskab, sjove stunder og sikkerhed har været i højsæde gennem alle årene. 

Copyright Ridehesten.com
Klubben afholder også flere stævner årligt. Foto: Privat.

Oksbøl Ride- og Køreklub glæder sig til at fejre både klubbens og beridernes flotte jubilæer, og håber på at se så mange som muligt til en hyggelig dag og aften i festligt lag, hvor der blandt andet er arrangeret live-musik, og der er lagt op til at gæsterne kan overnatte. 

Copyright Ridehesten.com
Her ses flere medlemmer af klubben på jagt. Foto: Privat.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner