Julegave fra Ridehestens shop?

18-12-2023 11:40

Hos Ridehesten kan du købe både heste- og hundebøger, abonnement på magasiner og plakater til hjemmet. I dag er sidste mulighed for at bestille, hvis det skal nå frem inden jul

Copyright Ridehesten.com

Ridehesten er en del af Mediehuset Wiegaarden, som ligger i Hobro. Udover at producere magasinerne Hunden og Ridehesten, der er medlemsblade for henholdsvis Dansk Kennel Klub og Dansk Varmblod og Sportsrideklubben, så laver vi hos Wiegaarden også mange andre ting. Vi har blandt andet en stor grafisk afdeling, som har forstand på at lave alverdens trykte og digitale materialer, og en yderst kompetent fotoafdeling, der er specialiseret i hestefotografi for både private og erhverv.

Har du øje på noget i webshoppen?
På Ridehestens webshop kan du blandt andet købe abonnement eller enkelte blade af magasinet Ridehesten, men du kan også købe smukke plakater til hjemmet med motiver, der passer ind i det moderne hjem, tøj, heste- og hundebøger samt DVD'er. Dressur med hjerte og forstand af Hasse Hoffmann, Digby – fra hest til verdensstjerne, Lær at give din hest klare signaler og Hovpleje-bogen er bare nogle af de hestebøger, du finder i vores webshop. Vil du gerne give nogle af de mange, gode bøger eller andre produkter på webshoppen, så skal du være opmærksom på følgende dato ift. levering:

Frist for køb af bøger og plakater: mandag den 18. december

Se bøger, plakater, tøj osv. på webshoppen.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner