Julehilsen fra DRF's formand

12-12-2014 08:59

Dansk Ride Forbunds formand, Ulf Helgstrand, har skrevet en julehilsen, hvor han bl.a. har fokus på de mange frivilliges store arbejde

Copyright Ridehesten.com
Ulf Helgstrand.

”På vegne af Dansk Ride Forbund vil jeg gerne ønske alle frivillige, klubber, medlemmer, samarbejdspartnere, sponsorer og administrationen en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Frivilligheden er den bærende kraft i enhver idrætsorganisation og Dansk Ride Forbund er ingen undtagelse. Derfor glæder det mig, at vi nu også får en frivillighedsstrategi koblet på vores nye strategi ”Ambition 2020”, som forhåbentlig ligger klar til repræsentantskabsmødet den 19. april 2015. DIF’s analyse, som er baseret på spørgeskemaundersøgelser i klubberne, viser at de klubber, der gør en aktiv indsats for rekruttering og fastholdelse af frivillige, klarer sig bedre, og det er kun naturligt.

Vi vil i ”Ambition 2020” sætte klubberne i centrum, og her er der udfordringer, som vi sammen skal løse. Lov om hold af heste er en af de store udfordringer, og her arbejder vi meget tæt sammen med vores samarbejdspartnere i hestesektoren. Vi har i fællesskab indgivet et høringssvar, som i korthed går ud på at lempe kravene til lovens ændringer i 2020 - uden at gå på kompromis med hestevelfærden. Uvisheden om hvor sagen ender er også en stor udfordring i forhold til investeringer. Vi skal dog ikke regne med, at et endeligt lovforslag foreligger før 2016.

Glæder mig til at se mange glade hestemennesker i det nye år, herunder ikke mindst til januar, hvor vi sammen på møder rundt om i landet, skal arbejde med klubbernes fremtidige strategi.

Uden alle jer intet forbund.

Tak og glædelig jul

Ulf Helgstrand
Formand Dansk Ride Forbund”

Kilde: Dansk Ride Forbund

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald