Junior-DM fortsat helt åben

30-05-2014 14:50

35 startende ryttere i Absolute Horses kvalifikation til DM for U-18 (juniorer) og heraf var halvdelen fejlfrie

Mesterskabet for juniorytterne ved DM-stævet hos Schou Absolute Horses I Tågerup er fortsat helt åbent, idet hele 16 ryttere formåede at ride banen fejlfrit i dag. 35 ryttere kom til start i klassen, og selvom der kom nedslag rundt om på banen, så lykkedes det alligvel for halvdelen af rytterne at gennemføre banen fejlfrit.

Det betyder, at der bliver maksimal pres på rytterne, når mesterskabet skal afgøres på søndag over to runder og en evt. omspringning. Rytterne tager fejlene fra dagens klasse med til finalen, og dermed er de 16 ryttere helt lige i kampen om medaljerne. Tre ryttere har dog redet fejlfrit på begge deres heste, og da de skal vælge en mesterskabshest til på søndag indsnævrer det feltet af fejlfrie ryttere. 
Den regerende juniormester Emil Hallundbæk var fejlfri på begge avlshingste Uno's Safier og Catoki. For rytterne gjalt det i dag blot om at ride fejlfri og indenfor tiden for at få et godt udgangspunkt til finalen, men top tre efter fejl og tid er:  Rikke Skovbo Stadelhofer/Unalaska, Thomas Kolborg Johansen/Optimale og Julie Bulig Pedersen/Rolsteds Cashot.

Se hele resultatet af klassen her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen