Jysk Mesterskab i dressur i gang

03-12-2022 21:03

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend danner Sportsrideklubben Aalborg rammen om Jysk Mesterskab i dressur, og her skal der i morgen findes mestre i tre forskellige sværhedsgrader

Copyright Ridehesten.com
Nana Berg Christensen med Svalegårds Hot Dream. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere dressurryttere er i denne weekend samlet hos Sportsrideklubben Aalborg, hvor de rider om titlerne som jysk mester i tre forskellige sværhedsgrader.

I dag har de redet den indledende klasse, og i morgen afgøres de tre mesterskaber i finalerne. I mesterskabet på Grand Prix-niveau er der i år kun tre ekvipager, og her er det Sanne Henningsen der har lagt sig i front med Atterupgaards Berlucchi e. Belissimo M/ Caprimond E.H. (opdr. Atterupgaard). 

I mesterskabet på svært niveau er det Helgstrand-rytter Eric Guardia Martinez der har lagt sig i front med den 8-årige Tørveslettens Sylvester e. Sezuan/ Stedinger (opdr. Stutteri Tørvesletten ApS). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I mesterskabet på middelsværts niveau er det Nana Berg Christensen med Svalegårds Hot Dream e. Blue Hors Hotline/ De Noir (opdr. Stutteri Svalegård) der har lagt sig i front. 

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth med Heiline's Zackton. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Cassøe Krüth bedst i Grand Prix
Det er ikke kun mesterskaberne der er på programmet denne weekend, for der er også ryttere til start i de enkelte klasser. 

Dagens Grand Prix blev vundet af Carina Cassøe Krüth med Heiline's Zackton e. Blue Hors Zack/ Come Back II (opdr. Stald Heiline). Carina vandt klassen over otte ryttere, der ligeledes var til start i dagens sværeste klasse. 

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Ridehestens fotograf har været til stede ved stævnet og billederne vil være online på ridehesten.com snarest muligt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen