Kampen om medaljer bliver tæt

18-03-2023 19:19

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge afholder Herning Rideklub de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning for pony- og childrenryttere, og i dag er afgørelsen af mesterskaberne begyndt

Copyright Ridehesten.com
Laura Sloth Kjær med Boom Box. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets indendørs Agria DRF Mesterskab i springning for pony- og childrenryttere er i fuld gang, og i dag har de unge ryttere redet de indledende runder i deres mesterskab. 

Hos childrenrytterne var der 17 ekvipager til start, og det lykkedes fem af dem at ride fejlfrit i dag, og dermed går de videre til i morgen med et fejlfrit resultat. Bedst i dag var Malou Therese Mulbjerg Larsen med Princip F. Damgaard e. Balou/ Coulthard (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard). 

I kategori III-ponyernes mesterskab, er der 14 ekvipager til start, og hele ni af dem red fejlfrit i dag. Flere af rytterne er til start med flere ponyer, og de skal derfor vælge hvilken de vil ride i morgendagens finale. Hurtigst i dag, og dermed vinder af dagens afdeling, var Laura Sloth Kjær med Boom Box. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos kategori II-ponyerne var der hele 19 ekvipager til start, og her blev det i dag Sofie Thomassen med Kantje's Valentijn e. Marits Mistique/ Kantje's Ronaldo der sikrede sig sejren. Hun var en ud af syv ekvipager, der kom fejlfrit igennem dagens klasse. 

I kategori I-ponyernes mesterskab var der i dag 12 ekvipager til start, og det lykkedes fem af dem at komme fejlfrit igennem den 120 cm høje bane, der mødte dem i dag. Sejren i dag gik til Amalie Sophia Laursen med Kandide van Seven Oaks e. Atlantic VDL/ Chacco-Blue. 

Mesterskaberne afgøres i morgen, hvor childrenrytterne skal ride 120 cm, kategori III-ponyerne skal ride 95 cm, kategori II-ponyerne 110 cm og kategori I-ponyerne skal prøve kræfter med S1* på 125 cm. 

Start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner