Karen Møller Rohde bliver jysk mester

11-11-2018 21:24

Mathilde Falle

Som den eneste ekvipage med dobbelt nul, red Karen Møller Rohde og hingsten Quarz Ask red sejren i hus ved jysk mesterskab 

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Quarz Ask.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag eftermiddag blev det jyske mesterskab for seniorer afgjort blandt de 22 ekvipager, der var meldt til start. På tidspunkter i løbet af klassen, kunne man da blive nervøs for om der overhovedet blev en omspringning, da banen gav seniorerne store udfordringer. Kun to ryttere kom igennem hovedspringningen fejlfrit, og derfor blev omspringningen en tvekamp mellem Karen Møller Rohde og Konstantin Deeken Künnemann.

Copyright Ridehesten.com
Konstantin Deeken Künnemann og AK’s Crowney.

Konstantin Deeken Künnemann og AK’s Crowney e. Cartani/Cassini I (opdr. Peter Carstensen) red den hurtigste runde på 39.22 sekunder. Desværre blev det også til 4 fejl, da ekvipagen tog en bom. Så Karen Møller Rohde og Quarz Ask e. Quintero/Caretino (opdr. Frauke Bahnen) sikrede sig sejren, da de red to gode og stabile nulrunder. Det udløste titlen som jysk mester og en flot dotering på 10.000 kr.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tredjepladsen nåede desværre ikke med i omspringningen, men red hurtigst af de ekvipager der sluttede hovedspringningen med fire fejl. Det blev Marianne Klokkerholm med Lantini-EM e. Bøgegårdens Apollo/Candillo (opdr. Peter a. Petersen), der tog den sidste plads på podiet.

Alt i alt har landsstævnet i Aalborg været et vellykket stævne, med en god tilslutning, som forhåbentlig, traditionen tro, vender tilbage næste år.

Se resultaterne fra stævnet HER.

Copyright Ridehesten.com
Marianne Klokkerholm med Lantini-EM.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner