Karoline Sloth Kjær vandt hele to Trophy-titler

08-12-2019 20:45

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend har der været Baltic Cup-finale i Helsingborg i Sverige, og Trophy-turneringen er afgjort i de forskellige kategorier. Danskerne vandt de 4 ud af de 5 Baltic Cup Equality Line Trophy-kategorier, og her tog Karoline Sloth Kjær sig af i de to, det kan man kalde en outstanding præstation som Karolines mor understreger

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær vandt Trophy både for 2'er pony og for Children. Foto: Baltic Cup

Det har været en succesfuld Baltic Cup-finale for de danske ryttere, som i denne weekend har taget turen til Sverige for at ride den prestigefyldte turnering, hvor også Baltic Cup Equality Line Trophy skulle afgøres i de fem kategorier. I Trophy indsamles der point ved alle Baltic Cup-afdelinger gennem året, samt finalen, som blev afviklet i denne weekend. Herefter kåres vinderne, som er dem der har fået flest point gennem året.

Copyright Ridehesten.com
Emmalou Falck Gubi Olsen vandt for junior. Foto: Baltic Cup

4 danske sejre ud af 5
For juniorrytterne blev det Emmalou Falck Gubi Olsen der sikrede sig sejren i Eqality Line Trophy, efter hun i gårsdagens junior Grand Prix placerede sig som nr. 2. Også andenpladsen blev dansk og gik til Josefine Sandgaard Mørup

For childrenrytterne blev sejren også dansk og gik til Karoline Sloth Kjær, som red en flot fjerdeplads hjem i Children Grand Prix ved finalestævnet i går. På andenpladsen hos childrenrytterne kom danske Olivia Dresler, mens tredjepladsen også var dansk, og gik til Victoria Lora Engelbrecht Perez

Copyright Ridehesten.com
Isabel Vang Hvidtved vandt for kategori 1-ponyer. Foto: Baltic Cup

For kategori 1-ponyerne blev det Isabel Vang Hvidtved der sikrede sig sejren efter hun i dag placerede sig som nr. 3 i CSIP Grand Prix. Både anden- og tredjepladsen gik til Sverige.

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær med Bjerregårds Qlimax. Foto: Baltic Cup

For kategori 2-ponyerne blev det endnu engang dansk. Her var det samme vinder som for children, nemlig Karoline Sloth Kjær, som altså kunne tage hele to Trophy-titler med hjem fra Helsingborg. Andenpladsen gik til Olivia Høyer Pedersen, mens tredjepladsen blev Olivia Dresler.

– Karoline har vundet alle tre klasser i stor tur for kategori 2-ponyer her ved finalestævnet, det samme gjorde hun sidste gang ved stævnet på Vilhelmsborg. Det er noget af en bedrift fortæller Karolines mor Rikke Kjær og fortsætter:

– Den pony er outstanding, og nogengange tror jeg ikke det barn “kun” er et menneske. For hun tryller på sine ponyer og heste. Jeg tror det er første gang at en rytter vinder både for children og for pony, det er ærgerligt at Qlimax ikke er kategori 1, for sådan en mangler vi til hende.

Karoline har stadig to år tilbage på pony. 

For kategori 3-ponyerne lykkedes det Sverige at løbe med sejren, mens det på andenpladsen blev danske Emilie Øvlesen der i dag blev nr. 2 i Grand Prix.

Se alle finalestævnets resultater her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen