Kasper suveræn vinder af Medium-finalen (video)

11-12-2021 16:34

Annika Knudsen Lorentsen

Hold da op det var spændende at overvære omspringningen i dagens Dansk Hesteforsikring Medium Tour-finale, hvor der blev redet stærkt i håbet om at vinde en hestetrailer fra Ifor Williams. Det blev Kasper H. Hansen der trak det længste strå, som sidste rytter i omspringningen leverede han det mest suveræne ridt i den hurtigste tid

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen med Zero K. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

70 ekvipager var til start i dagens Dansk Hesteforsikring  Medium Tour-finale ved Nathalie Horse Care Christmas Show, som blev afviklet på en 135 cm høj bane, hvor de 18 bedste skulle mødes i omspringningen. 

Længe så det ud til, at det blev svensk sejr til Ingemar Hammarström, som tog sejren i Medium Tour-finalen ved sidste Christmas Show. Det lykkedes dog sidste rytter, som var Kasper H. Hansen at ride endnu hurtigere og dermed sikre sig sejren. Tiden sluttede på 33,38 sekunder for ekvipagen. 

I sadlen på den bare 7-årige Zero K e. Kannan/ Robin Z II (opdr. Eskild Black Pedersen & Søren Knudsen) formåede han at ride en meget flot omspringning, som ovenikøbet også var hurtigere end svenske Ingemar. 

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen med Zero K, sammen med stævnearrangør Niels Jørgen Cassøe, dommer og repræsentatnt fra Dansk Hesteforsikring. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I videoen nederst kan I høre Kasper fortælle lidt om dagens ridt og om den velspringende hoppe Zero K. 

Andenpladsen gik altså til svenske Ingemar med en tid på 33,6 sekunder, mens det blev endnu en svensker på tredjepladsen. Her var det nemlig Jennie Juhlin Lundström med Beyonce, som red fejlfrit i tiden 33,63 sekunder. 

Fjerdepladsen blev Gitte Dahl med Conan e. Cristo/ Alcatraz (opdr. Petra Kroeger), mens Anne-Kristine Rie Truelsen med Cosma Shiva S e. Cornet's Stern/ Luberto H blev nr. 5. 

Resultat fra klassen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen