Katrinelund inviterer til åbent hus

22-04-2024 17:27

På lørdag den 27. april åbner Katrinelund dørene for hingstefremvisning og præsentation af deres spændende hingstekollektion, hvor alle er velkomne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Hele april måned har budt på åbent hus og hingstefremvisninger over hele Danmark, og traditionen tro, afslutter Katrinelund med at arrangere den sidste i rækken på lørdag. Katrinelund hos Marie Krabbe og Ib Kirk er efterhånden en ældre hingstestation med stor erfaring og en etableret kundekreds, og her findes også ældre elitehingste som f.eks. den 28-årige tidligere Årets Hingst i Dansk Varmblod, Crelido.

Programmet byder på fremvisning af stedets mange fine hingste samt føl og afkom efter disse hingste, hvilket giver et indblik i, hvilke kvaliteter hingstene videregiver. Det er altid spændende at observere den første årgang efter de unge hingste og se, hvordan de klarer sig.

Der vil også være en hædring af avlerne, og efter hingstefremvisningen vil gæsterne have mulighed for at besøge staldene. Katrinelund byder desuden på gratis kaffe, vand, pølser og brød - og ikke mindst en stemningsfuld og hyggelig atmosfære.

Åbent hus-arrangementet finder sted på lørdag den 27. april med start kl. 14.00 på adressen: Hesterøroddevej 107, 7990 Øster Assels.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner