Kittel vandt det svenske mesterskab

13-05-2024 18:14

I den forgangne weekend blev det svenske mesterskab i dressur afholdt, og det lykkedes Patrik Kittel at blive svensk mester for 11. gang

Mange ryttere har i år deres øjne rettet mod OL i Paris, og derfor vil niveauet ved de forskellige landes interne mesterskaber formodentlig være en del svingende.

For svenskernes vedkommende blev der i weekenden afholdt svensk mesterskab, hvor en del ryttere fra både landsholdet og A-truppen valgte ikke at deltage. Patrik Kittel råder i øjeblikket over tre internationale Grand Prix-heste, og derfor sadlede han Forever Young HRH e. Fürst Fugger/Don Bosco op for at deltage i mesterskabet.

Efter at have sejret i den indledende Grand Prix med 73,78% og ligeledes i søndagens kür med 77,52%, kunne Kittel for 11. gang hænge guldet om halsen som symbol på endnu en sejr i det svenske mesterskab.

Kittels nærmeste konkurrent blev Tinne Vilhelmson Silfvén med Devanto e. De Chirico 3/Lorentin I, som vandt sølv, mens bronzen gik til Emma Jönsson med Gerion e. Jazz/Don Primero.

Det samlede resultat.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner