Kolborg Equestrian udvider med Fie Gajhede

06-07-2022 15:18

Christine Krogh Frausing
Skribent

Kolborg Equestrian er i rivende fremgang, og vælger nu at udvide medarbejderstablen med den unge Fie Gajhede, der netop er blevet handelsstudent, og som nu drømmer om at være med til at uddanne en masse heste

 

Copyright Ridehesten.com
Thomas Kolborg Johansen og For Follow PS. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kolborg Equestrian er en trænings- og salgsstald drevet af Thomas Kolborg Johansen og Camilla Vincents. Kolborg Equestrian tilbyder uddannelse og salg af springheste, samt undervisning på alle niveauer.

Kolborg Equestrian har pr. 1. juli ansat Fie Gajhede til at hjælpe med ridning af de mere end 20 heste, samt de daglige gøremål. Både Camilla Vincents, Thomas Kolborg samt Fie Gajhede er en del af Firkløverets Springakademi.  

Thomas Kolborg Johansen har været 5 år i Tyskland, hvor han er udlært berider ved Søren Pedersen i Tyskland, og har desuden været ansat hos Paul Schockemöhle. Thomas har opnået utrolig mange flotte resultater, heriblandt kan nævnes mange placeringer i klasser op til 145 cm, og bl.a. en guldmedalje ved Weser-Ems Meisterschaft i 2017.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Vincents. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Camilla Vincents, har været ansat som rytter 4 år i udlandet efter gymnasiet. Første år var i hun ansat i salgsstalden “Stall Karupslund” i Sverige, og de efterfølgende 3 år i Tyskland i en privat konkurrencestald og ved Paul Schockemöhle. Camilla har også gennem sine ungdomsår været på landsholdet for U18 og U21 og redet mange nationale og internationale stævner med flotte resultater i klasser op til 145 cm, hertil kan bl.a. en guldmedalje ved indendørs DM i 2014 nævnes.

Copyright Ridehesten.com
Fie Gajhede. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

En oplagt mulighed for alle parter

Både Thomas og Camilla har efterhånden skrabet sig meget erfaring og viden omkring uddannelse af ungheste sammen, men da stalden også er ved at være fyldt op med heste i træning, får de brug for ekstra hænder, og det er her Fie Gajhede kommer ind i billedet.

Fie er 18 år gammel, og er netop blevet færdig som handelsstudent på handelsgymnasiet i Grindsted. Fie har flere placeringer internationalt, og har som mål at uddanne en masse heste, samt at ride de helt store stævner. Derfor var det en oplagt mulighed for Fie at arbejde for Kolborg Equestrian, der netop kan hjælpe Fie videre i springsporten, samtidigt med at Camilla og Thomas får en dygtig passioneret ung rytter til at hjælpe dem.

Copyright Ridehesten.com
Fie Gajhede. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

Læs også

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen