Kom til Distancedag hos DRF

19-12-2019 14:21

Camilla Tiefensee Schrøder

Den 1. februar holder Dansk Ride Forbund Distancedag i Svendborg, hvor du bl.a. kan høre foredrag med danmarksmester Johanne Hvid, som vil dele ud af sine mange erfaringer som landsholdsdyrlæge og distancerytter på internationalt topniveau

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er lagt op til en alsidig og spændende dag for alle distanceentusiaster – uanset om du er LD-rytter eller tilhører eliten – når DRF den 1. februar afholder Distancedag på Best Western Plus Hotel i Svendborg.


Til årets distancedag er der fokus på nogle af de fantastiske kræfter, vi har i vores eget land, som også klarer sig godt i udlandet. Blandt foredragsholderne er Danmarksmesteren i distance 2019, Johanne Hvid, som har mange års erfaring på internationalt niveau, både som rytter og landsholdsdyrlæge.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Program

  • VM for J/YR i Pisa 2019. To danske topryttere fortæller om deres oplevelser ved VM i Pisa 2019: Youngrider Amber, der til dagligt rider i en distance stald i Spanien, og den forsvarende danmarksmester, Johanne Hvid, der deltog som dyrlæge for de svenske youngriders. 
  • Adam fra Barefoot Rim kommer og fortæller om hestens hov og nyeste viden omkring, hvilke type beslag der egner sig til hvad. Han har en holistisk tilgang og vejleder ikke kun i hvilken sko, boot, eller barefoot, men også i fodring og tilskud. 
  • Equipage Performance. Marie er kiropraktor for både heste og mennesker og vil i sit oplæg tage udgangspunkt i den viden, hun har fået som fagperson, men ville ønske, hun havde vidst mere om, dengang hun var en helt almindelig hestetosset rytter: Hestens anatomi, hvordan er hestens bevægmønster, hvad er bæring egentlig, hvad er økonomisk og skadesforebyggende for min hest, og hvordan indvirker jeg som rytter på dette?
  • Beretning fra distanceudvalget.

Mere info om tid, sted og tilmelding findes på DRF Go!

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen