Kristin Andresen købte føl på Dansk Varmblod auktion

05-09-2021 11:06

Christine Krogh Frausing
Skribent

Avl

Kristin Andresen er igen vendt tilbage til Vilhelmsborgs eliteskue. Kristin havde en hest med i Pavo og DRF's championat for 4-års heste, og var igår aftes på følauktion. Hør hvorfor hun bliver ved at vende tilbage til Danmark for at købe føl

Copyright Ridehesten.com
Kristin Andresen, Alexandra Andresen & ??. Ridehesten / Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er fuld fart på Det Nationale Hestesports Center Vilhelmsborg, hvor der afholdes eliteskue, championater og landsstævne, i både spring og dressur. Under dressur championatet for 4-års heste fandt vi Kristin Andresen, der var kommet for at se hendes Hoppe Divine e. Hesselhøjs Donkey Boy / Sezuan. Hoppen gik til 84,200, og er dermed videre til mellemrunden, der afholdes i Grindsted d. 24.-26. september. 

Kristin vender tilbage til Vilhelmsborg hvert eneste år, når der afholdes eliteskue, for at indkøbe føl på auktion. Med sig har hun hendes datter, Alexandra Andresen, og sammen var de igår på auktion.

Copyright Ridehesten.com
Kristin Andresen under 4-års championatet på Vilhelmsborg. Ridehesten / Jørgen Bak Rasmussen

– Jeg køber oftest hingsteføl, men Alexandra har udset sig to hoppeføl, så nu må vi se, fortæller Kristin inden auktionen.

Da de 49 føl skulle vises frem igår aftes, sad Kristin og hendes datter, Alexandra, på første række. Der var rift om de mange føl, men det lykkes Kristin at erhverve sig et hingsteføl e. Blue Hors Farrell / L'espoir. Kristins endelige bud var 25.000 Euro.

Læs mere om familien her

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hør her i et interview inden auktionen, hvad Kristin synes om Dansk Varmblods auktioner, og hvorfor hun vender tilbage hvert år.

 

 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen