Ladefoged sejrede i U25 Grand Prix

22-10-2023 18:09

Annika Knudsen Lorentsen

World Cup Herning har budt på mange springklasser, og de sluttede med EY Cup U25 Grand Prix, hvor danske Kamilla Ladefoged Rasmussen sikrede sig sejren

Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup Herning er nået vejs ende, og for springrytterne sluttede det med EU Cup Tour Grand Prix for U25-ryttere presented by Kingsland. 

Her var der 29 ekvipager til start, hvoraf de 14 var danskere. En af dem lykkedes med at sikre en dansk sejr med to flotte fejlfrie ridt i henholdsvis hovedrunde og omspringning. Det var Kamilla Ladefoged Rasmussen med Chico Z e. Clinton/Quantum. Kamilla har leveret et højt niveau i månedsvis, og i løbet af sommeren er det både blevet til Grand Prix-sejre og en titel som Nordisk Mester for senior. 

I dag satte hun de øvrige 28 ekvipager til dørs, og kunne modtage flotte præmier og hyldest foran publikum i Blue Hors Arena. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

To Catwalk-heste i top-3
På andenpladsen blev det tyske Thore Stieper med Catwalk 30 e. Comme Il Faut 5/ Calido I, som ligesom Kamilla red fejlfrit i både hovedrunde og omspringning. 

Det samme gjorde tredjepladsen, som blev danske Victoria Sophia Hjort-Madsen, også i sadlen på en hest med navnet Catwalk. Nærmere bestemt Catwalk V e. Cosmeo/ Heartbeat (opdr. Ole Christensen). Også denne ekvipage var fejlfri i både hovedrunde og omspringning. 

På fjerdepladsen blev det hollandske Fleur Holleman med Faltic e. Baltic VDL/ Nimmerdor, mens tyske Magnus Schmidt med Carl Gustav e. Comme Il Faut 5/ Brandenburger tog femtepladsen. 

Alle resultater fra stævnet. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen