Laila Pedersen ny rytter på Stutteri Ask

14-04-2021 12:48

Berider Laila Pedersen, der senest har været ansat hos Nordentoft Equestrian og tidligere på Katrinelund igennem flere år, er blevet ansat som springrytter på Stutteri Ask

Copyright Ridehesten.com
Laila Pedersen og Svalegårds Gold Crelido. Foto: Ridehestne.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til at overtage tøjlerne efter berider Maria Bjørnkjær Asferg har Stutteriet Ask ansat berider Laila Pedersen, som starter i jobbet den 1. maj. Maria og Laila har kendt hinanden, siden de var 12 år. Maria er slet ikke i tvivl om, at Laila er den rette rytter til jobbet. – Jeg er rigtig stolt over at kunne give stafetten videre til Laila, og jeg er lykkelig på hendes vegne, for hun kommer til et super job med fantastiske mennesker og heste. Laila er en enorm kompetent profil, der er super arbejdsom og flittig, siger Maria.

Laila er udlært berider i 2016, og har været bl.a. ansat som rytter på Katrinelund og ved Nordentoft med fokus primært på springning. Laila er en erfaren rytter, som hyppigt har deltaget ved championatsfinaler, ligesom hun har en del internationale starter, og på Stutteri Ask tror de på, at hun vil kunne passe godt ind i deres team og supplere deres andre rytter godt med uddannelse af stutteriets heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Maria har gjort en stor indsats for Stutteriet Ask med uddannelse af vores heste, hvilket vi sætter stort pris på, og vi kommer helt sikkert til at savne hende på stutteriet. Vi er dog ret sikre på, at hun får gode muligheder for at videreudvikle sig ved Pether og Per, der begge er topprofessionelle ryttere og undervisere og er ved at skabe et spændende setup på Broholm, skriver Stutteri Ask på deres hjemmeside og fortsætter:

Maria har med flere af vores heste opnået flotte resultater. Det er blevet til adskellige placeringer og sejre i championaterne og af helt ekstraordinære resultater har hun vundet DRF's championatsfinaler for 4-års heste med Chinett Ask og Cassado Ask. Med Chinett Ask var Maria også placeret ved finalen for 5 års heste UVM i Zangersheide.

– Endnu en gang tak til Maria for hendes arrangement i Stutteri Ask, hun er en dygtig rytter og ikke mindst en rigtig god kollega. Vi ønsker hende alt held og lykke fremover.

Copyright Ridehesten.com
Laila Pedersen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen