Landsskuet i Herning

04-07-2013 15:09

Signe Wiese

I dag kl. 9 åbnede Landskuet i Herning, der med 2500 udstillede husdyr er Nordeuropas største dyrskue. Som altid er der masser af aktiviteter for de hesteinteresserede - lige fra opvisning og clinics til det, det hele drejer sig om: Fremvisning og bedømmelse af heste  

Copyright Ridehesten.com

Landskuet i Herning er hvert år et tilløbsstykke uden lige. Udover den store dyreudstililnger med kvæg, heste, får, geder, kaniner, fjerkræ og katte er der også udstillinger af maskiner og produkter, der retter sig mod både fuldtidslandmanden, fritidslandmanden og familien, der bor på landet eller nyder at leve livet udendørs.

Landsskuet rummer også flere specialudstillinger med egne aktiviteter:

  • Natur- og haveudstillingen
  • Fødevareudstillingen
  • Countrylife marked

... og ikke mindst specialudstillingen med særligt fokus på heste: Heste for Alle. 

Heste for Alle-udstillingen byder på heste i alle størrelser - fra de store jyder til de små miniature-heste. Ikke mindre end 23 racer er med på årets dyrskue - ialt 385 dyr.

Hesteudstillingens højdepunkter er kåringen af bedste hingst fredag, to store hesteshow fredag og lørdag eftermiddag samt præsentation af alle hesteracer lørdag formiddag. 

Midt på Landsskuepladsen og bag tribunen til Store Ring er den nye ridebane, som rummer aktiviteterne under ”Heste for Alle”. Blandt andet talentkonkurrence og forskellige foredrag om heste. Et stort antal heste kommer for at deltage i dyrskueshowet i Store Ring fredag og lørdag eftermiddag. På Ryttermarkedet ved Store Ring og omkring ”Heste for Alle” er der stande med alt til hesten.

Lanskuet er som sagt åbnet i dag, og varer indtil lørdag med et tæt besat program alle dage. Få mere info HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen