Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Kvalifikation til springchampionatet i Aalborg

15-06-2010 10:58, af Thomas Bach Jensen
Sportsrideklubben Aalborg afholder kvalifikation til DRF's Unghestechampionat for springheste på søndag d. 20. juni

Guldhopper i top i Aalborg

16-09-2018 15:49, af Annette Boe Østergaard

Sportsrideklubben Aalborg har i denne weekend lagt baner til årets sidste kvalifikationer i dressur til finalerne i Dansk Ride Forbunds championat for ungheste

Nordiske military-mestre findes i Aalborg

09-07-2007 08:49, af Britt Carlsen

Nordisk-baltisk dressurbrag i Ålborg

10-06-2015 09:59, af Nina Marie Villadsen

De mange frivillige kræfter knokler med de sidste forberedelser, inden det går løs med et brag af en ridesportsevent, når vinderne af til Nordic Baltic Championships i dressur 25. til 28. juni 2015 skal findes

Jysk Mesterskab i dressur

09-05-2010 14:40, af Britt Carlsen
Det Jyske Mesterskab i dressur blev i dag afviklet i strålende sol i Aalborg. Finalerne blev både spændende og seværdige

Stærkt dressurfelt til Equitour i juni

15-05-2017 09:22, af Thomas Bach Jensen

Når Equitour åbner dørene for første gang nogensinde d. 1. juni bliver det med et meget stærkt felt af dressurryttere både fra Danmark og fra resten af verden

Jysk Mesterskab i springning

09-10-2009 08:32, af Thomas Bach Jensen
Sportsrideklubben Aalborg afholder på Finstrupgård to store springsstævner i efteråret

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Annika Knudsen Lorentsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Annika Knudsen Lorentsen
25 28 60 63
akl@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Dufour og Rasmine Laudrup indgår samarbejde

04-12-2019 10:22, af Annika Knudsen Lorentsen

Springrytteren Rasmine Roesdahl Laudrup har indgået et samarbejde med den danske dressurstjerne Cathrine Dufour, og det betyder at Rasmine vil drive et mindre staldafsnit med springheste hos Cathrine

Dufour vinder Saab Top 10 med fantastisk kür

01-12-2019 12:44, af Camilla Tiefensee Schrøder

Med en helt magisk opvisning på Friends Arena lykkedes det i dag Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy at slå dressurdronningen Isabell Werth med en kür til svimlende 89.445 procent og få Dannebrog til tops i Saab Top 10 

"Jeg er overhovedet ikke faldet ned endnu!"

01-12-2019 17:04, af Camilla Tiefensee Schrøder

Sådan lyder meldingen fra en glad Cathrine Dufour, som i bilen på vej hjem fra Stockholm stadig er helt overvældet over sin kür-sejr ved Saab Top 10. Med en ny rekord på næsten 90 procent beviste hun og Atterupgaards Cassidy, at de er i deres livs form

Tilfældig byttehandel endte i stor succes

04-12-2019 13:21, af Annika Knudsen Lorentsen

Rigtig mange benytter sig af vores salgsside for heste her på Ridehesten.com og en af dem er springrytter Maria Mols Jakobsen, som for nogle år siden lavede en meget succesfuld byttehandel da hun satte sin pony til salg i håbet om at skaffe penge til hendes kommende springhest

Fra livsfarligt trafikuheld til Christmas Show på tre uger

30-11-2019 09:49, af Annika Knudsen Lorentsen

Den 3. november var Ann-Sofie Brandt Odgaard, hendes far og veninde på vej hjem fra stævne, hvor de blev påkørt af en flugtbilist, som kom med 150 km/t bagfra. Hesten blev slynget ud af traileren, mens de tre passagere i bilen rullede tre gange rundt med bilen (se de voldsomme billeder fra ulykken)

Blue Hors-hingste på vej mod varmere himmelstrøg

02-12-2019 15:58, af Thomas Bach Jensen

Når Blue Hors-rytter Agnete Kirk Thinggaard tager på vinterophold i Florida, bliver det med Blue Hors-hingstene Zatchmo, Veneziano og Don Olymbrio som træningspartnere – og Atterupgaards Orthilia er fit-for-fight igen og tager med over Atlanten

Berømt dansk knabstrupper er død

30-11-2019 16:38, af Camilla Tiefensee Schrøder

Den danskavlede Lucas Nørmark, som har vundet utallige medaljer med den britiske paradressurrytter Anne Dunham, er blevet aflivet i en alder af 18 år

Alexander trak fra i ECCO Cup finalen (video)

01-12-2019 14:30, af Britt Carlsen

– Det betyder rigtig meget, sagde Alexander Helgstrand til Ridehestens webtv efter sejren i ECCO Cup-finalen på Blue Hors efter en spændende finale med mange flotte ridt

Dufour er 5'er på verdensranglisten

05-12-2019 06:16, af Annika Knudsen Lorentsen

Weekendens vinder af Saab Top-10, Cathrine Dufour, er kravlet endnu længere op ad FEI Longines Ranking i dressur med hendes makker Atterupgaards Cassidy, og er nu nummer 5

To hestemænd med en fælles mission

06-12-2019 10:30, af Thomas Bach Jensen

Under titlen “One Moment in Time” vil to af verdens dygtigste hestemennesker, spanske Severo Jurado Lopez og australske Will Rogers, føre publikum ind i deres træningsunivers i torsdags aftens showclinic under Dansk Varmblods Hingstekåring 2020 i MCH Messecenter Herning. Den ultimative julegaveidé?