Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Landsstævne med nye programmer i Aalborg

22-11-2008 15:05, af Maja Golles
Sportsrideklubben Aalborg har netop fået tildelt landsstævne i dressur for heste den sidste weekend i januar 2009. Stævnet bliver det første landsstævne med mulighed for at ride de nye dressurprogrammer.

Dobbelt sejr til mor og søn

26-05-2019 10:59, af Britt Carlsen

Alexander og Marianne Yde Helgstrand sejrede i hver deres klasser ved Equitour Aalborg og det betød en god dansk start på en spændende søndag, hvor afgørelsen falder i Nations Cup på dressurstadion 

Aalborg Stor Pris Derby Revanchen

06-02-2014 11:57, af Sandra Kristoffersen

Også i år skal der dystes i Aalborgs NKI Racing Arena, men ved siden af de spændende trav- og galopløb, er der i samarbejde med Kinnerup Heste-Artikler og Hjørring Rideklub også opstået en Aalborg Store Pris Spring Cup

International følauktion i pinsen

24-04-2017 20:22, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Dansk Varmblods auktionsudvalg har længe ønsket at have en følauktion tidligt på sommeren for de tidligt fødte føl. Derfor er det en stor glæde, at Dansk Varmblod har fået lov til at deltage med en eksklusiv kollektion af elitedressurføl ved Equitour Aalborg´s Nordic international Sales i pinsen

Besøgsponyen Laban er jysk dyrehelt

29-09-2018 07:56, af Camilla Tiefensee Schrøder

Ponyen Laban fra Kongerslev er besøgspony på plejehjem, botilbud, børnehaver og vuggestuer I Nordjylland. Fredag morgen mødte han op på Lundbycentret plejehjem i Aalborg, hvor han blev tildelt titlen som regionsvinder i konkurrencen “Danmarks Dyrehelt 2018”

Livestudie fra Equitour

25-05-2018 13:34, af Britt Carlsen

Equitour Aalborg gentager succesen fra sidste år med live studie under stævnet. Tv-vært og journalist Louise Hededam samt Zibrasport vil dække de mange begivenheder under stævnet og invitere spændende ryttere ind i studiet – og du kan være med

Danmark har trukket startnummer 4 (opdateret)

24-05-2019 15:05, af Annika Knudsen Lorentsen

Danmark skal ride som det fjerde hold ved morgendagens Nations Cup i springning, hvor 13 hold stiller til start. Læs her landstræner Bo K. Møllers mening om at Danmark skal starte som et af de første hold

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Camilla Tiefensee Schrøder

Webredaktør og nyhedsvagt

Camilla Tiefensee Schrøder
27 14 19 10
cts@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Dujardin: Jeg er tydeligvis helt ødelagt!

21-08-2019 09:05, af Britt Carlsen

Charlotte Dujardin, England blev elimineret for blod på hestens flanke efter et score på 81,91%, som kunne have givet  England holdsølv ved EM i Rotterdam. Det er en af de vanskeligste dage i min karriere, fortæller hun

OL kvalifikationen er i hus - medaljen tabt i regn?

20-08-2019 12:03, af Britt Carlsen

Cathrine Dufour red under de værst tænkelige betingelser i silende regn, og det skabte noget uopmærksomhed hos Atterupgaards Cassidy, to store fejl, og resten af programmet til absolut topklasse (video)

EM-guld til Danmark!

15-08-2019 16:00, af Camilla Tiefensee Schrøder
Pony|

Det danske ponydressurlandshold har netop vundet guld ved EM i Strzegom. Det er et historisk og helt exceptionelt resultat, men det var heller ikke uden spænding undervejs, fortæller holdleder Rigmor Kristensen

Daniel ind på 2. pladsen!

20-08-2019 08:55, af Britt Carlsen

Daniel Bachmann Andersen og 15-årige Blue Hors Zack gjorde det de har vist sig at være bedst til: et elegant, kraftfuldt program til 79,348%, men undervejs så det lidt bekymrende ud 

Auktion: Vellykket salg af Lene Ibsens heste

19-08-2019 14:58, af Annika Knudsen Lorentsen

I går aftes faldt hammerslaget på en række lovende ungheste, føl og avlshopper fra Lene Ibsens stutteri. Finn Campen fra Campen Auktioner fortæller til Ridehesten, at han er godt tilfreds med auktionens forløb

OL kvalifikationen er hjemme - holdmedaljen forsvandt

20-08-2019 16:37, af Britt Carlsen

Det har været den rene rutsjebane af følelser for rytterne i holdkonkurrencen i dressur i dag. Medaljerne blev ændret, da Charlotte Dujardin blev diskvalificeret for blod på hesten, og Danmark vandt OL-kval men mistede holdmedaljen

Vi har givet Maria chancen for livet

15-08-2019 09:14, af Cecilia Lindahl

Den 8. maj nedkom den tidligere S-springhoppe Destiny's Child med det hoppeføl, som avlerne havde ønsket sig. Et helt perfekt og plettet knapstrupperføl, men noget manglede. Føllet var født med underudviklede øjne

Maria A. Andersen til Helgstrand Dressage

20-08-2019 11:49, af Thomas Bach Jensen

Berider Søren Vallentin har valgt at fratræde sin stilling hos Helgstrand Dressage, som nu har ansat Maria Anita Andersen i jobbet som daglig leder og berider på Helgstrand Academy

Guld og sølv til Danmark!

17-08-2019 14:19, af Cecilia Lindahl

Danmark tager endnu engang medaljer ved europamesterskaberne i ponydressur. Alexander Yde Helgstrand kan efter et exceptionelt flot ridt hænge guldmedaljen om halsen, og Liva Guldager Nielsen snupper sølvmedaljen

Foreløbig dansk top-3 ved EM i ponydressur

16-08-2019 16:33, af Camilla Tiefensee Schrøder
Pony|

De danske ponydressurryttere har med flotte procenter indtaget de tre øverste placeringer på resultatlisten efter den første halvdel af det individuelle mesterskab i dag ved EM i Strzegom i dag