Landstræneren var forbi Vallensbæk

18-02-2013 06:59

Signe Wiese

I denne weekend har en stor del af de bedste danske ponydressurryttere været samlet til landsstævne i Vallensbæk, og lørdag var ponyrytternes nye landstræner, Jette Nevermann Torup, også tilstede for at observere rytterne

Copyright Ridehesten.com
Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo - her under sommerens DM på Vilhelmsborg, hvor ekvipagen vandt sølv - sejrede i lørdagens PRT for kat. II-ponyer i Vallensbæk.

Landstræner Jette Nevermann Torup var i Vallensbæk for at observere de unge ryttere som et led i de fremtidige målsætninger for dansk ungdomsdressur. Ifølge Dansk Ride Forbund er det bl.a. vigtigt, at landstrænerne arbejder for at sprede talentspotningen og talentudviklingen til regionale niveauer.

Lørdag i Vallensbæk kunne den nytiltrådte landstræner bl.a. se de unge ryttere konkurrere i PRT for kat. I og kat. II ponyer, 

I PRT-klassen for kat. II var der 14 ekvipage til start, og her sejrede Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo ganske komfortabelt med flotte 70,427%. Nr. 2 i klassen blev Nicole Johson med Fairy Tale, der fik 67,863%. Sofie K. Hansen og Casio blev nr. 3 med 67,436%.

I PRT-klassen for kat. I-ponyer var der hele 29 ekvipager til start, og der var hård kamp om placeringerne. Klassen blev vundet af Caroline T. Elsner Lundemarksgårds Layout med en score på 68,462%. Caroline blev fulgt helt til dørs af klassens nr. 2, Simone Louise Fersner på Proud Don Caruso med 68,291%. På 3. pladsen kom Malene Aborg på Westerhuis Jorik med 67,494%.

Se samtlige resultater fra stævnet HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen