Lars Pedersen og Emil Hallundbæk placeret i Grand Prix

27-02-2022 19:44

Annika Knudsen Lorentsen

I dag lykkedes det både Emil Hallundbæk og Lars N. Pedersen at ride topplaceringer hjem i 150 cm Grand Prix-klasser i Spanien. Emil ved Sunshine Tour i Vejer de la Frontera og Lars ved Mediterranean Equestrian Tour i Oliva

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen og Bøgegården Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den 150 cm-høje Grand Prix-klasse i Oliva, Spanien var der i alt 44 ekvipager til start, og her lykkedes det Lars N. Pedersen at vinde en flot tredjeplads i sadlen på avlshingsten Bøgegården Gladiola e. Bøgegården Grafs Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt), som gang på gang viser, at han er en hest i særklasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er dejligt at se, at Lars' plan med ikke at ride Grand Prix i sidste uge, men prioriterer den i denne uge var rigtig, for nu har han den første kvalifikation frem mod VM, fortæller landstræner Bo K. Møller, der dog ikke selv var til stede i Oliva. Han var derimod i Vejer de la Frontera i går, hvor han fik mulighed for at observere de mange danskere til start ved Sunshine Tour. 

I Vejer de la Frontera lykkedes det også en af de danske ryttere at ride en topplacering hjem. Her blev Emil Hallundbæk nemlig ligeledes topplaceret i en 150 cm-høj Grand Prix-klasse. Det gjorde han i sadlen på High Nitro e. VDL Empire/ Cobra efter en fejlfri runde, der kun blev overgået af franske Roger Yves Bost. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen