Laura Graves kvalificeret med rekord-kür

03-03-2018 11:48

Camilla Tiefensee Schrøder

Den amerikanske dressurrytter Laura Graves er klar til World Cup-finalen efter at have vundet GP Freestyle fredag aften i Wellington med den højeste score, der er givet ved Global Dressage Festival nogensinde

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour er ikke den eneste, der imponerer med rekorder i World Cup-kvalifikationen. Den sidste afdeling af kvalifikationen i den Nordamerikanske liga blev afgjort i går ved Adequan Global Dressage Festival i Wellington, og her lykkedes det Laura Graves at ride sig til den højeste karakter, der nogensinde er givet ved det stævne. På den 16-årige KWPN-vallak Verdades e. Florett AS/Goya (opdr. P. Crum) red hun en overbevisende kür til scoren 84,975 %.
Det var tæt på Graves' personlige rekord 85,307 %, som hun opnåede ved World Cup-finalen i Omaha i april 2017.

Andenpladsen gik til Adrienne Lyle, som med 78,275 % slog personlig rekord på hannoveraneren Salvino e. Sandro Hit/Donnerhall.

Se resultatlisten nederst på siden HER.

Det står nu klart, at Laura Graves og Shelly Francis er de to ryttere, der gå videre fra den kvalifikaitonen i den amerikanske liga til finalen i Paris. Derudover har Yvonne Losos de Muñiz fra den Dominikanske Republik sikret sig pladsen for ryttere uden for ligaen, skriver Eurodressage.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Laura Graves og Verdades ligger lige nu nummer fire på FEI's verdensrangliste med få point over Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy på femtepladsen.

Se Laura Graves' ridt HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen