Ligesom at prøvekøre en bil: Du ved præcist, hvad du får

08-09-2021 14:13

Trine Askjær-Jørgensen

Står du og mangler en ny hjemmeside? Eller får du grå hår, fordi den, du allerede har, er umulig at opdatere? Når du køber en hjemmeside hos Go2net, så ved du præcist, hvad du får. Her er ingen overflødige funktioner, som gør det umuligt at opdatere din side, og du går til det med ro, fordi du ved, at du lykkes hver gang

Copyright Ridehesten.com
Go2net er Wiegaardens webløsning.
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Allerede første gang vi mødes, viser vi dig præcist, hvad det er, du får hos os. Det er ligesom, når man prøvekører en bil: Vi viser dig hjemmesideløsningen, og hvor nem den er at arbejde med, fortæller Michael Jensen, som arbejder hos Mediehuset Wiegaarden og har udviklet hjemmesideløsningen, Go2net, helt fra bunden.

Du får ikke blot en grundig fremvisning af hjemmesideløsningen, men også en masse god information om at arbejde med og vedligeholde hjemmesiden, hvilket er særlig vigtigt ift. SEO (søgemaskineoptimering).

Besøg siden her og tryk på knappen "Se hvor nemt det er" for at få en demonstration af, hvordan man ændrer ting på en go2net-hjemmeside.

Selv din gamle moster kan finde ud af det

– Vi sælger troværdighed og ro. Vi tager det seriøst og har lavet noget, der er så nemt at selv din gamle moster kan finde ud af det – og skulle man være i tvivl om noget eller have brug for hjælp, så ved man, hvem man skal ringe til, fortæller Michael Jensen.

Netop derfor er der gratis support ALTID, og du får adgang til en lang række guide-videoer, der viser, hvordan du gør bestemte ting på din hjemmeside, om det så er at sætte Youtube-links, bestillingsformularer eller noget helt tredje ind. Læs mere om gratis support her.

Copyright Ridehesten.com
Så nemt er det at komme i gang med go2net.

Hvad skal en moderne hjemmeside kunne i dag?

På en moderne 2021-hjemmeside forventes det i dag, at man først og fremmest bliver mødt af virksomhedens logo i toppen af siden, nogle menupunkter og en Call to Action, som det så fint kaldes, når der er en tydelig knap, man opfordres til at trykke på. Alt dette præsenteres med et stort, flot billede på forsiden med indbydende tekst, der fortæller den besøgende, hvad det er for en side, man er landet på.

Du skal kunne navigere let rundt og videre på siden, uden at være i tvivl om hvor du finder hvad. Det forventes også, at siden ubesværet tilpasser sig til forskellige skærmstørrelser, så den fungerer på både mobiltelefoner, iPad og computer.

Og næsten vigtigst af alt nu om dage: Din side skal kunne findes af Google og helst rangere øverst i søgninger. Derfor er det også afgørende, at siden er optimeret til søgemaskiner.

Alt det kan go2net selvfølgelig

Disse er bare nogle af de elementer, brugere forventer at blive mødt af på en up-to-date hjemmeside i 2021. Der er selvfølgelig meget mere til det. Måske du vil have et artikelsystem til at skrive blogindlæg, eller har brug for flere sprog på din side, video og andre former for indhold, loginfunktion, forum, bookingsystem osv.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alt dét og meget mere kan du få med Mediehuset Wiegaardens hjemmesideløsning go2net, som har mere end 20 års erfaring og står bag ikke mindre end 1500 hjemmesider bl.a. Ridehesten.com, som dagligt har 25.000 besøgende og er hovedkanal i hesteverdenen.

Referencer fra nogle af kunderne:

Copyright Ridehesten.com
Dét siger kunderne.

Vælg mellem standard- eller skræddersyet design

Med go2net kan du vælge et standard design, der giver dig de mest nødvendige ting. Du får ”rammerne” til din side, hvor alt er klar til at køre. Her kan du selv ændrer farver, logo osv. – og har du noget designmæssigt, siden skal læne sig op ad eller noget fra en ”gammel” hjemmeside, der kan bruges, så kan det sagtens sættes ind fra starten af, så den nye side hurtigt er oppe at køre, og du selv kan fortsætte udviklingen.

–  Det er så nemt, at kunderne som oftest selv bare går i gang, fordi det næsten er mere besværligt at skulle til at sende og instruere os i, hvad vi skal lave eller sætte ind. Men hvis du ønsker det, så hjælper vi også gerne med at lave indhold, tage billeder osv. Hos Mediehuset Wiegaarden har vi jo også fotografer, grafikere osv. ansat, fortæller Michael Jensen.

Se eksempler på designs på go2net hjemmesider.

Copyright Ridehesten.com
Eksempler på go2net-hjemmesider.

– Vi kan lave alt dét, du kan tænke dig

Den anden mulighed er at vælge en fuldstændig specialdesignet hjemmeside, hvor alt bliver lavet helt, som du vil have det. Mediehuset Wiegaarden har udviklet go2net helt fra bunden af, så skulle du ønske dig nogle helt særlige funktioner eller udtryk på din side, så får du nemt det:

– Alt det, systemet kan, er kommet hen ad vejen, fordi vi har udviklet dét, kunderne har haft brug for. Så vi kan lave alle de funktioner, man kan ønske sig. Det er bare at sige til, siger Michael Jensen.

Du kan sagtens starte med basisfunktionerne og så tilføje flere features og udvikle hen ad vejen, hvis du får behov for mere.

– Vi har lagt et kæmpestort arbejde bagved, som gør, at det hele er så let at gå til og fungerer så nemt og hurtigt. Selvom det er super simpelt og nemt at gå til, så kan det også sagtens bruges til mere smarte løsninger, hvis man har behovet for det, slutter Michael Jensen fra go2net.

Se referencer og virksomheder go2net har lavet hjemmesider til.

Skulle du være interesseret i at snakke med Michael Jensen, så kan han fanges på tlf. 99 400 444. Du finder også kontaktoplysninger her eller kan udfylde kontaktformularen i bunden af siden.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen