Line en plads fra podiet

28-08-2014 12:02

Britt Carlsen

WEG - Line Thorning Jørgensen og Di Caprio kom ind på en flot fjerdeplads i den individuelle konkurrence i para-dressur grad IV - det blev belgisk guld

Det var en fornøjelse at se den dobbelte para-OL guldvinder fra Belgien Michele George ride FBW Rainman i den individuele konkurrence i dag. I holdkonkurrencen sluttede de bag den brittiske favorit Spohie Wellls, men i dag var parret sikkerheden selv, med overbevisende ridning, en høj grad af spændstighed og satsning i alle øgninger. Med 74,881% sikrede hun guldet foran Sophie Wells og Valerius, der mangler international erfaring på dette niveau, og ikke helt gik med samme sikre overbevisning som Rainman. Dog var de to ryttere tætte, idet Sophie scorede 74,333% så intet er afgjort på forhånd, når de to igen tørner sammen i kürkonkurrencen. Holland tog bronzepladsen med Frank Horsmar og Alphaville NOP.

Det blev til en fjerdeplads til ine Thorning Jørgensen og Di Caprio, der viste et meget sikkert og flot galopprogram, med fine overgange. I travprogrammet manglede parret lige den spændstighed og satsning i øgningerne som kendetegnede medaljetagerne. Landstræner David Amager fortæller:

- Til forskel for medaljetagerne, der har styrke i både arme og ben, så mangler Line den styrke i sit ene ben, og det er afgørende for at kunne trykke hesten lidt mere fremad, specielt i dag, hvor Di Caprio var lidt spooky inde på banen for Line. 

Dermed har alle de danske holdryttere været i konkurrence to dage, og det betyder, at holdet ligger på 5. pladsen. Caroline Ceilie Nielsen og Leon skal på banen i eftermiddag, men de rider ikke for holdet.

Se resultater her

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen