Line Heltborg dominerede i Billund

04-02-2018 16:02

Ved springstævnet i Billund, der denne weekend også afvikler en række B-klasser, var Line Busk Heltborg og Gogo M særdeles skarpe på konkurrencebanen, hvor det er blevet til hele to sejre i dag

Copyright Ridehesten.com
Line Busk Heltborg og Gogo M
Nyheden fortsætter efter annoncen

Eftermiddagens sidste landsstævne klasse er netop afviklet, og de unge springekvipager har givet hinanden skarp konkurrence.

Kat. II ponyen Gogo M e. Golden Leroy/Giglbergs Outsider med Line Busk Heltborg i sadlen var først over målstregen i dagens første MA1* med nul fejl i tiden 44,48 sekunder, efterfulgt af Victoria Lora Engelbrecht Perez og Corebeagh Claire e. Silver Cloud/Aran Flight på andenpladsen med tiden 44,90 sekunder. Sofie Kjer Gregersen og Bella snuppede tredjepladsen efter en fejlfri runde i tiden 46,20 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt 22 springende kat. I ponyer var det Thilde Strandby Møller og vallakken Attyrory Goldstar, der leverede en fantastisk fejlfri runde i absolut hurtigste tid af 52,55 sekunder. Og med hele 2,84 sekunder til nærmeste konkurrent var det bestemt en overlegen sejr til ekvipagen. Linnea Ilsøe Madsen indtog både anden- og tredjepladsen. Samme med Ebonys Star tog ekvipagen andenpladsen i 55,39 sekunder, efterfulgt af en fejlfri runde på Zee Tech, og tredjepladsen i tiden 55,66 sekunder.


I dagens højeste klasse S1* var Line Busk Heltborg  og Gogo M e. Golden Leroy/Giglbergs Outsider endnu engang på banen, og igen med en sejr i bagagen. Ekvipagen leverede en flot nulrunde og tiden ingen konkurrenter kunne matche. Line og Gogo M red nemlig over målstregen i 54,79 sekunder. Nærmeste konkurrent var Ingrid Rose Gasmann på Vales Blue Song e. Vales Blue Rebel/Rosemary  XX med nul fejl i tiden 58,73 sekunder, efterfulgt af Isabel Vang Hvitved med  Doon Laddie e. Silver Shadow/ Island Lad på tredjepladsen.

Se alle resultater HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen