Linnea i front på Party Dance

12-05-2013 14:50

Efter første runde af det danske seniormesterskab i springning er det nu Linnea Ericsson som fører mesterskabet med en enkelt tidsfejl

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson og Party Dance fører det danske mesterskab med en fejl. (Foto: Ridehesten)

Spændingen er i høj grad bevaret i det danske mesterskab i springning, hvor banebygger Bo Bak Andersen har udfordret rytterne med en teknisk vanskelig bane og samtidig rider rytterne under tidspres.

Den tidligere danske mester Thomas Sandgaard og avlshingsten Amarone var alene om at ride banen fejlfrit i mesterkabets første runde, men da han havde fire fejl med sig fra fredagens konkurrence, ligger han nu på en delt tredjeplads med Andreas Schou og Charlotte von Rönne begge var fejlfrie inden dagens konkurrence, men begge fik nedslag i mesterskabets første runde.

Det er nu Linnea Ericsson og avlshingsten Party Dance, som fører mesterskabet. De kom til finalen uden fejl, og de klarede også at ride banen fejlfrit på forhindringerne, men de blev noteret for en tidsfejl. Det er derfor lige nu Linnea, som fører mesterskabet inden den afgørende runde på forhindringshøjden 1.60 m.

Thomas Velin kom til dagens mesterskabskonkurrence med en enkelt tidsfejl, og i dag var han fejlfri indtil der manglede tre forhindringer, så opstod der en mindre kontrovers mellem rytter og hest i hjørnet ved indgangen, men Thomas fik presset Chopin van Het Moleneind videre, men det kostede et nedslag og tidsfejl, så han nu har 8 fejl. Det samme er sidste års vinder Søren Nørgaard Pedersen noteret for, mens Lars Bak Andersen er rykket op i klassementet med Charly, der blot fik en enkelt tidsfejl i dag og nu har 5 fejl.

Resultatliste - 1. runde

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen