Logo's Gaya til Helgstrand

30-03-2023 09:03

Annika Knudsen Lorentsen

Den talentfulde sølvmedaljehoppe Logo's Gaya, der har haft stor succes under Emma Ahlberg, er blevet solgt til Helgstrand Dressage

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 8-årige Dansk Varmblodshoppe Logo's Gaya e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Romantic er blevet solgt fra sin avler Jette Fries til Helgstrand Dressage

Den talentfulde hoppe startede sin liv med en plads ved eliteskuet i 2015 som føl, og blev tilbage i 2018 tildelt sølvmedalje i forbindelse med Dansk Varmblods Eliteskue, og hun er kåret med et 9-tal i helhed.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2019 fik hun sin debut på konkurrencebanerne under Emma Ahlberg, og sammen har de siden leveret mange flotte resultater. De blev sidste år placeret i top ved Dansk Ride Forbunds championatsfinaler for 7-års heste, ligesom de deltog ved UVM i Verden i 2021. I slutningen af 2022 debuterede de i Intermediaire, og ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 blev de placeret i international Intermediaire. 

– Jeg ser med glæde og stolthed tilbage på alle de oplevelser vi har haft med hende. Emma Ahlberg har gjort et fantastisk arbejde, og vi siger tusind tak for oplevelserne til både Emma og Lars Ringkjær. Vi håber, at Gaya med salget til Helgstrand Dressage videresælges til en lige så engageret og dygtig rytter som Emma, fortæller Jette Fries blandt andet i et opslag på sin Facebook.

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen