Lotte Vagner får ny Grand Prix-hest

24-11-2011 14:34
Når hestetransporteren kører nordpå fra Hubertus Schmidt i morgen fredag, bliver det med to værdifulde Grand Prix-heste i lasten. Udover Andreas Helgstrands nye hest er der også ny hest til Lotte Vagner
Copyright Ridehesten.com
Lotte Vagner (Foto: Ridehesten.com).

Ud over Tacolando Triple, som Hanni Toosbuy Kasprzak og Andreas Helgstrand har købt hos Hubertus Schmidt, kommer der fra samme stald endnu en dejlig Grand Prix-hest til Danmark, nærmere bestemt Birkelunden i Fredensborg. Det er den 10-årige tyske oldenburgervallak Happy Louis e. Heslegaard’s Louis, som Lotte Vagner har erhvervet sig hos Hubertus Schmidt. Trods sin unge alder er Happy Louis både stabil og øvelsesstærk. Lotte har i forvejen trakehnerhingsten Solero, som hun med succes starter Grand Prix på. Hingsten fylder snart 19 år og beskrives af sin ejer og rytter som still-going-strong. – Solero giver stadig en super ridetur hver dag, men i min nye hest håber jeg på at have en god og stabil konkurrencehest i flere år fremover, fortæller en glad Lotte Vagner til Ridehesten.com.

I et kommende nummer af magasinet Ridehesten kan du læse meget mere om Lotte Vagners og Andreas Helgstrands visioner med deres nye Grand Prix-heste.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen