Louise Søgaard starter for sig selv

11-11-2014 13:25

Der er nye udfordringer som selvstændig i vente for den tidligere vinder af unghestechampionatet i Herning, Louise Søgaard, der har fundet en ny base i Ringsted hos Team Cabe

Copyright Ridehesten.com
Louise Søgaard - her på Cambodia, på hvem hun vandt Unghestechampionatet 2013.

Louise Søgaard har stor erfaring med ridning og uddannelse af heste, herunder særligt de unge heste, hvor hun både har vunder unghestechampionatet i springning ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, har vundet egnethedstest i år, vundet diverse sadelkåringer og har vundet championatskvalifikationer i både springning og dressur. Det er dog ikke kun med unghestene, at hun har succes på konkurrencebanerne, da hun også rider på S-niveau i springning.

- Efter at jeg har haft fem gode år hos Henrik Hansen i Solrød, er jeg klar til at søge nye udfordringer, derfor kunne jeg godt tænke mig at starte op for mig selv. Jeg har fundet mig en god base til at gøre dette, på et dejligt sted hos nogle søde folk, jeg kender rigtig godt. Stedet er beliggende i Ringsted hos Team Cabe, hvor der er alt, hvad jeg skal bruge i gode faciliteter, fortæller Louise til Ridehesten.com.

Her tager hun både spring- og dressurheste i ridning, og tilbyder både uddannelse, kommission og tilridning.

Kontakt Louise på telefon 28308742.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen