Malin Baryard: H&M Second Chance er solgt

23-09-2019 13:17

Annika Knudsen Lorentsen

Den 11-årige Svensk Varmblodshoppe H&M Second Chance er blevet solgt offentliggør den svenske toprytter Malin Baryard-Johnsson 

Copyright Ridehesten.com
Malin og Second Chance ved Falsterbo Horse Show 2019.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sommers startede Malin Baryard-Johnsson og H&M Second Chance Falsterbo Horse Show ud med en sejr i en 145 cm klasse og parret var også på det vindende hold fra Sverige, som vandt Nations Cuppen ved Falsterbo. Foruden de flotte resultater ved Falsterbo, har parret et utal af placeringer bag sig, blandt andet en sejr ved Global Champions Tour-stævnet i Stockholm i år og en sejr i 150 cm Grand Prix i Paris tilbage i marts måned. 

På sin Instagram offentliggør Malin nu salget af den talentfulde 11-årige hoppe e. Carland/White Clover. I opslaget takker Malin Second Chance for de mange oplevelser og ønsker hende held og lykke fremover. I opslaget fremgår det desuden at Malin har solgt hoppen til en ung kvindelig rytter i England:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hvilken rejse vi har haft. Så meget glæde og så mange sejre. Märta er taget afsted til England i dag og det er med stolthed at jeg kan give hende videre til den næste generation af kvindelige ryttere.

Se alle hoppens internationale resultater her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen