Mange danskere i top på verdensranglisterne

05-09-2020 10:18

Annika Knudsen Lorentsen

Toppen af verdensranglisterne i både dressur og springning ser ikke meget anderledes ud end sidst de blev opdateret, der er fortsat tre danske senior dressurekvipager i top-10, mens også mange danskere er placeret flot på ungdomslisterne

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand og Grevens Sa Va er placeret i toppen på juniorranglisten. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På verdensranglisten i springning er det fortsat Steve Guerdat der er placeret i toppen, en placering har har besiddet i meget lang tid, dog med et lille brud på en måned, hvor han var blevet overhalet af sin landsmand Martin Fuchs. Og det er netop Martin Fuchs der fortsat besidder andenpladsen, mens Daniel Deusser er placeret som nr. 3. 

Bedste dansker på listen er Nikolaj Hein Ruus, som i skrivende stund er placeret som nr. 210. 

Danskere i top på dressurlisterne
På seniorverdensranglisten i dressur har danskerne de seneste år blandet sig meget. Og efter den nye opdatering er der fortsat tre danske ekvipager i top-10. Bedst af dem er Cathrine Dufour med Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard), for de er placeret på en fornem 5. plads. Med hesten Bohemian e. Bordeaux/Samarant er Cathrine placeret som nr. 9, mens Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz er placeret som nr. 10. 

Første- og andenpladsen på listen er besat af tyske Isabell Werth, mens tyske Jessica von Bredow-Werndl er placeret som nr. 3. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På U25-listen er bedste dansker Josefine Hoffmann, og hun er placeret som nr. 6. Også på ungrytternes verdensrangliste er en dansker med i toppen. Her er Sara van Deurs Petersen placeret som nr. 4.

For juniorrytterne er det Alexander Yde Helgstrand der er bedst placeret, de ligger nemlig i skrivende stund som nr. 3, mens Frederikke Gram Jacobsen er placeret som nr. 4. 

På ponyranglisten er både Liva Addy Guldager Nielsen og Nathalie Thomassen placeret i toppen, som henholdsvis nr. 3 og 5. 

Se alle ranglisterne her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen